Ο Μανωλάκης έχει ψηλώσει πολύ: Με δερμάτινο μπουφάν και γούνα η Πηλιάκη δίπλα στον Χανταμπάκη - Η οικογενειακή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Όλγα Πηλιάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένα από τα πιο αγαπητά και όμορφα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 16/6 του 2013 και λίγο αργότερα απέκτησαν και τα δύο τους παιδιά, τον Μανώλη και την Μαλένα.

Μπορεί λόγω της συμμετοχής του μοντέλου στο Survivor All Star να χάθηκαν κάποιες στιγμές με την οικογένειά του, ωστόσο αποχωρώντας για να βρεθεί κοντά τους απέδειξε πως είναι η μεγαλύτερή του προτεραιότητα και γι' αυτό έκτοτε περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την σύζυγο, τον γιο και την κόρη του.

Φωτογραφίες από την βόλτα της οικογένειας Χανταμπάκη - Πηλιάκη

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους συνάντησε όλους μαζί πρόσφατα στους δρόμους της Αθήνας, να περπατούν χέρι χέρι, με την εντυπωσιακή μαμά να φορά μαύρο τζιν με σκίσιμο στο γόνατο, μποτάκια με χαμηλό τακούνι, λευκό ζιβάγκο και ένα δερμάτινο μπουφάν με γούνα από πάνω, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Ο καλός της φορούσε cargo παντελόνι σε γκρι απόχρωση, το οποίο συνδύασε με μαύρα αθλητικά, μπλουζάκι και μπουφάν, ενώ "έσπασε" τη μαυρίλα με ένα χακί πουκάμισο. Στο πλευρό τους τα όμορφα παιδιά τους φαίνεται πως έχουν μεγαλώσει πολύ και ο Μανωλάκης σε λίγο καιρό θα ξεπερνά σε ύψος τον μπαμπά του.

Δείτε επίσης: Χόρευε ξέφρενα και την κοιτούσε ο Χανταμπάκης - Πανικός με το μίνι φόρεμα της Πηλιάκη σε μαγαζί της Μυκόνου (Βίντεο)

Πηλιάκη Χανταμπάκης παιδιά

Πηλιάκη Χανταμπάκης οικογένεια

Το ταξίδι τους στο Λονδίνο

Πριν από λίγες ημέρες, σύσσωμη η οικογένεια βρέθηκε στην Αγγλία, και συγκεκριμένα στο Λονδίνο κάτι, που διέρρευσε μέσα από τις φωτογραφίες, που δημοσίευσε το ζευγάρι στο instagram. Ο λόγος, που έκαναν όλοι μαζί το εν λόγω ταξίδι είναι τα γενέθλια του γιου τους Μανώλη, με την Πηλιάκη να γράφει σε ανάρτησή της, μεταξύ σοβαρού και αστείου, πως σκέφτονται να μην γυρίσουν από εκεί.

«Αγόρι μου καλό..
Χρόνια πολλά Μανώλη !
Σε αγαπάμε τόσο πολύ!
@xri_mpog @tsimikas21 … νομίζω θα το θυμάται για πάντα, σας ευχαριστούμε για όλα!!», έγραψε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Δεν έχω να σας αφήσω πολλά… πιστεύω όμως ότι κάτι είναι και αυτό.. άλλη μια οικογενειακή εμπειρία για εσάς..!», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«10.
Χρόνια πολλά αντράκι μας! Να είσαι πάντα χαρούμενος @xri_mpog @tsimikas21 Σας ευχαριστούμε για όλα!!», έγραψε έπειτα η Όλγα Πηλιάκη.

«Ναι, μας ακούτε;
Μάλλον δε θα επιστρέψουμε!
Είναι τέλειο το Λονδίνο!», συνέχισε.