«Χαθήκαμε και βρεθήκαμε μετά από 3 χρόνια πάλι! Μου έστειλε...» - Η εξομολόγηση της Μαλού για τη γνωριμία και τον γάμο της με τον Χουάν Ροντρίγκεζ

Έχει αποκτήσει πλέον ένα παιδί με τον Κουβανό επιχειρηματία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Χαθήκαμε και βρεθήκαμε μετά από 3 χρόνια πάλι! Μου έστειλε...» - Η εξομολόγηση της Μαλού για τη γνωριμία και τον γάμο της με τον Χουάν Ροντρίγκεζ

Στο εορταστικό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του ΣΚΑΙ, Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου, εμφανίστηκε η Μαλού, η οποία θέλησε να ετοιμάσει ένα πιάτο για να κερδίσει χρήματα τα οποία θα δοθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Όσο εκείνη μαγείρευε όμως, ο Μάρκος Σεφερλής της έκανε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή και έτσι η τραγουδίστρια κατέληξε να αποκαλύπτει όλη την ιστορία πίσω από την γνωριμία με τον σύζυγό της, Χουάν Ροντρίγκεζ, ο οποίος έχει δικό του μπαρ στο κέντρο της Αθήνας (δείτε εδώ την σπάνια κοινή τους εμφάνιση).

Το παρασκήνιο του έρωτα της Μαλού με τον Χουάν Ροντρίγκεζ

«Δεν μένω μόνιμα στην Καλαμάτα. Είμαστε μισές μέρες στην Αθήνα για δουλειά και μισές στην Καλαμάτα. Μην τα μπερδεύουμε. Του αρέσει του Χουάν η Καλαμάτα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Τον Χουάν τον γνώρισα σε ένα latin bar. Συναντηθήκαμε, χορέψαμε, εκείνος το ζήτησε. Δεν με ήξερε, δεν παρακολουθούσε. Ήμουν η κοπέλα εκείνης της βραδιάς που πήρε να χορέψει. Με ενθουσίασε σαν άντρας, για να είναι άντρας μου πλέον, απλά χαθήκαμε και βρεθήκαμε μετά από 3 χρόνια πάλι, ψιλο-τυχαία. Τότε είχα βγάλει το "Τους είπες πως" και βλέπω ένα βράδυ ένα μήνυμα που μου έστειλε "ακούω το Τους Είπες Πως και νιώθω… αλήτη". Έτσι έσπασε ο πάγος».

«Διορθώθηκε ο… αλήτη, έγινε αλήτης πια και περάσανε τα χρόνια», κατέληξε, φτάνοντας στο σήμερα, όπου έχουν αποκτήσει έναν γιο, ο οποίος γεννήθηκε το 2017.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο επεισόδιο, στην ίδια ομάδα βρέθηκε ο Νίκος Απέργης, ο οποίος έκανε τους πάντες στο πλατό να "λιώσουν" από τα γέλια με τις ατάκες του.

  • Μάρκος Σεφερλής: Με το φαγητό κύριε Απέργη τι σχέση έχουμε πραγματικά;
  • Νίκος Απέργης: Πώς με βλέπεις;
  • Μάρκος Σεφερλής: Πολύ καλή! Αλλά έξω από την κουζίνα όχι μέσα.
  • Νίκος Απέργης: Έξω από την κουζίνα. Δόξα τω Θεώ η σύζυγος μαγειρεύει πολύ ωραία.