Όλοι κοιτούσαν την Σαρρή: Με κόκκινο μίνι φόρεμα με ουρά στο πλευρό του Σαμπάνη - Οι σφιχτές αγκαλιές όλο το βράδυ στα μπουζούκια

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την σπάνια έξοδο του ζευγαριού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή είναι ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Αρχικά απασχόλησαν τα media καθώς κρατούσαν κρυφή την σχέση τους, ωστόσο από τότε που αποφάσισαν πως δεν τους νοιάζουν τα φλας και οι κάμερες που κοιτούν προς το μέρος τους το απολαμβάνουν ακόμη περισσότερο.

Προσπαθούν να μην προκαλούν, βέβαια, γι' αυτό και οι κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις είναι σπάνιες. Παρόλα αυτά, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε στα μπουζούκια το Σαββατοκύριακο που πέρασε, με τα βλέμματα όλων να πέφτουν πάνω στο μελαχρινό μοντέλο.

Δείτε επίσης: «Είμαστε ήδη παντρεμένοι» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Σαμπάνη για τη σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή

Η εντυπωσιακή νυχτερινή έξοδος του Γιώργου Σαμπάνη με την Ιωάννα Σαρρή

Η ίδια φορούσε ένα σκούρο κόκκινο κολλητό και μίνι φόρεμα με ουρά στο πλάι και ιδιαίτερο σχήμα στον λαιμό. Το συνδύασε με μαύρο λεπτό καλσόν και γόβες λουστρίνι, ενώ έκανε μπούκλες τα μαλλιά της και κράτησε πιο "ήσυχο" το μακιγιάζ της για να μην παίρνει από την λάμψη του φορέματος.

Ο τραγουδιστής, από την άλλη πλευρά, φορούσε ένα σακάκι μπεζ ριγέ, με χρυσά κουμπιά, το οποίο αργότερα έβγαλε για να χορεύει άνετα με την καλή του και έτσι έμεινε με ένα λευκό μπλουζάκι και το μαύρο του τζιν. Οι δυο τους αγκαλιάζοντας και χαμογελούσαν στον φακό, ενώ τα "έσπασαν" μέχρι το πρωί.

Σαμπάνης Σαρρή

Σαμπάνης Σαρρή μπουζούκια

Άλλη μία λαμπερή τους εμφάνιση

Όπως βλέπουμε, ο τραγουδιστής και το μοντέλο βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο ''Fantasia'. Ο Σαμπάνης έκανε ένα κομψό total black look και η αγαπημένη τους εντυπωσίασε με το μίνι φόρεμα της με διαφάνεια στο πάνω μέρος.

Γιώργος Σαμπάνης - Ιωάννα Σαρρή - ΜπουζούκιαΓιώργος Σαμπάνης - Ιωάννα Σαρρή