Ηχηρός χωρισμός στην showbiz για αγαπημένο ζευγάρι - Παίρνουν διαζύγιο μετά από 6 χρόνια γάμου και 2 παιδιά

Η ανακοίνωση έγινε στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηχηρός χωρισμός στην showbiz για αγαπημένο ζευγάρι - Παίρνουν διαζύγιο μετά από 6 χρόνια γάμου και 2 παιδιά

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη πως η Χρυσή Βαρδινογιάννη και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αποφάσισαν να χωρίσουν, ακόμη ένας χωρισμός έγινε γνωστός και ήδη συζητιέται στα social media πάρα πολύ έντονα. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που έδειχνε πολύ ερωτευμένο, ενώ είχε αποκτήσει και δυο παιδιά μέσα στα 6 χρόνια γάμου του.

Την είδηση έκανε γνωστή εκείνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την ώρα που έκανε ένα live για να επικοινωνήσει με τους θαυμαστές της, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει πολύ συχνά.

Όπως γνωστοποίησε το 2024 θα την βρει μόνη της ελεύθερη και ανανεωμένη, με αποτέλεσμα οι διαδικτυακοί της φίλοι να πάθουν σοκ, αφού δεν είχε ακουστεί κάτι το τελευταίο διάστημα.

Αυτό το ζευγάρι χώρισε

Ο λόγος για την Cardi Β και τον Offset. To ζευγάρι ήταν παντρεμένο εδώ και 6 χρόνια ενώ έχουν αποκτήσει μαζί μαζί δύο παιδιά, την 5χρονη Kulture και τον 2χρονο Wave.

Σε live στο προφίλ της στο Instagram στις 10/12 ενημέρωσε ότι είναι ελεύθερη εδώ και καιρό. Όπως επίσης ανέφερε δεν πιστεύει πως ο σύζυγός της την απάτησε - όπως είχε κυκλοφορήσει το 2020 - αλλά δεν την ενδιαφέρει κιόλας να κάτσει να μάθει την αλήθεια για του τι έχει συμβεί και τι όχι.

Δείτε επίσης: Σάλος σε συναυλία της Cardi B - Πέταξε το μικρόφωνο σε θαυμαστή της

Πριν περίπου μια εβδομάδα ο ένας έκανε unfollow τον άλλον, ενώ άφησε να εννοηθεί πως είχαν προβλήματα εδώ και πάρα πολύ καιρό.

«Θέλω να ξεκινήσω το 2024 φρέσκια, ανοιχτή. Είμαι περίεργη για μια νέα ζωή, μια νέα αρχή. Είμαι ενθουσιασμένη», ακούστηκε να λέει μεταξύ άλλων η Cardi B στο live.