«Δεν νομίζω να περάσω τις γιορτές με τον Αλέξη» - Η ''κωλοτούμπα'' της Εύης Βατίδου σχετικά με τη σχέση της με τον Κούγια

Δε θα κάνουν μαζί Χριστούγεννα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν νομίζω να περάσω τις γιορτές με τον Αλέξη» - Η ''κωλοτούμπα'' της Εύης Βατίδου σχετικά με τη σχέση της με τον Κούγια

Η Εύη Βατίδου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 12/12 με το μοντέλο να απαντάει μεταξύ άλλων για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Αλέξη Κούγια.

Είναι γνωστό, πως το πρώην ζευγάρι έχει δημιουργήσει μία καλύτερη σχέση συγκριτικά με το παρελθόν και αυτό οφείλεται στην πρόσφατη νομική υπεράσπιση, που είχε η Βατίδου από τον Κούγια σε μία υπόθεση, που άνοιξε από το πουθενά για εκείνη.

Σε ερώτηση λοιπόν σχετικά για το αν θα κάνουν φέτος όλοι μαζί Χριστούγεννα, όπως είχε ειπωθεί (δείτε εδώ) είδαμε, πως η Εύη Βατίδου κατά μία έννοια ξεκίνησε να τα γυρνάει, αφήνοντας να εννοηθεί, πως δεν είναι εντελώς στα πλάνα τους.

Οι νέες δηλώσεις της Εύης Βατίδου για τα Χριστούγεννα με τον Αλέξη Κούγια

«Δεν νομίζω να περάσω τις γιορτές με τον Αλέξη Κούγια. Κάτι θα έχουμε ίσως, μάλλον, δεν ξέρω. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν έχουμε βγάλει κάποιο πρόγραμμα. Πρέπει να συντονιστούμε.

Δεν θα κάνω καμία δήλωση για την επανασύνδεση με τον Κούγια», είπε η Εύη Βατίδου.

Η σκληρή απάντηση της Βατίδου στις δηλώσεις του δικηγόρου για τη σύντροφό του

«Η προσωπική μας ζωή είναι στο κάδρο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Βεβαίως το ότι δεν το επιθυμεί από εδώ και στο εξής είναι πολύ σεβαστό και πολύ ξεκάθαρο. Στο κομμάτι της επανασύνδεσης, ο όρος επανασύνδεση είναι πάρα πολύ σωστός, γιατί η ορολογία σημαίνει, δύο άνθρωποι που έχουν απομακρυνθεί έρχονται πιο κοντά, το οποίο είναι σωστό. Είμαστε πιο κοντά, γιατί όχι. Από εκεί και πέρα δεν έχω να δηλώσω κάτι άλλο καταλαβαίνω τι θέλει να πει, πάρα πολύ λογικό.

Όσον αφορά τη δική του προσωπική ζωή, δεν θα πάρω θέση, θέλω να είναι καλά, χαρούμενος, ευτυχισμένος και αυτός είναι ο αυτοσκοπός μας. Όσον αφορά τη δική μου τη θέση, ως μητέρα των παιδιών μας - είμαι μαμά των παιδιών, είμαι η πρώην σύζυγός του, πρώην κυρία Κούγια - και αυτό το δεδομένο δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ! Για εμένα ο Αλέξης, το έχω πει και στο παρελθόν, είναι οικογένειά μου.

Βεβαίως τον πήρα τηλέφωνο και θα τον ξαναπάρω και είμαι σίγουρη, ότι θα έρθει να μου μιλήσει. Ο θεσμός του γάμου και της οικογένειας είναι πράγματα, που δεν αλλάζουν. Όταν έχεις παιδιά με έναν άνθρωπο είναι μέλος της οικογένειας. Τώρα τι του χαλάμε, είναι νομίζω της στιγμής, κάτι άλλο νομίζω θέλει να πει, είναι και με τις ώρες του, γιατί τη μία λέει έτσι και την άλλη λέει αλλιώς», είχε πει η Εύη Βατίδου στο Super Κατερίνα.