«Τον παρακαλώ, εάν ποτέ ξανά έρθει στη ζωή μου, να...» - Η αποκάλυψη της Εύης Βατίδου για την επιστροφή του Αλέξη Κούγια στη ζωή της

«Προσπάθησα  να προχωρήσω στη ζωή μου με...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολλά είναι τα σενάρια, που θέλουν να επανσυνδέονται το γνωστό μοντέλο, Εύη Βατίδου και ο επιτυχημένος ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, μετά από το περιστατικό, που συνέβη στην κυρία με μοτοσικλετιστή (δείτε εδώ τι συνέβη). Αν και ο δικηγόρος έχει αναφέρει σε πρόσφατες δηλώσεις του, ότι βρίσκεται σε σχέση, το μοντέλο δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι ξανά μαζί. Το ίδιο έκανε και σήμερα, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, εκείνη σε δηλώσεις της, στην κάμερα της πρωινής εκπομπής "Το Πρωινό", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1.

Οι νέες δηλώσεις της Εύης Βατίδου για την επανασύνδεσή της με τον Αλέξη Κούγια

«Η επανασύνδεση είναι κάτι που από τον ορισμό της δηλώνει, ότι ερχόμαστε πιο κοντά, και όντως πράγματι έτσι είναι. Ας πούμε, ότι αναθερμάνθηκαν οι σχέσεις μας, λόγω του συμβάντος. Ήταν συγκινητική η δική του η πράξη. Οι άνθρωποι φαίνονται στα δύσκολα, να ξυπνήσεις στις 3:00 τα ξημερώματα, να πας στο τμήμα, να βρεις τον άλλον, να κάτσεις εκεί μέχρι το πρωί, να παρακολουθείς όλη την κατάσταση, ενώ έχεις άλλη υπόθεση, όλο αυτό δείχνει ενδιαφέρον και αγάπη, τελείωσε.

Έρχονται και γιορτές, θα βρεθούμε, κάπου θα πάμε κάτι θα κάνουμε, κάτι με τα παιδιά, φαντάζομαι. Πάντοτε όλα τα χρόνια τις γιορτές και κάποια κοινωνικά καλέσματα, τα κάναμε πάντα μαζί με τον Αλέξη. Το θέμα υγείας, που έχει αντιμετωπίσει για εμένα ήταν μία τεράστια ανευθυνότητά του, και η επιλογή του αυτή. Και ήταν και ανευθυνότητα από την πλευρά των ανθρώπων, που είναι γύρω του και αναλαμβάνουν μια ευθύνη, που η θέση τους δεν τους αρμόζει να την αναλάβουν. Εγώ χαίρομαι, που είναι καλά, τον βλέπω πολύ πολύ καλύτερα τον τελευταίο καιρό πάλι.

Καταρχήν, εμένα ο Αλέξης μου έλεγε, άλλα πράγματα για την προσωπική του ζωή, την Κυριακή, και ήταν μπροστά και τα παιδιά. Αν δεν ήταν μπροστά και τα παιδιά, θα μπορούσε να πει κάποιος, ότι τα βγάζω από το μυαλό μου. Εγώ δε θέλω να προχωρήσω και να ξανά φτιάξω τη ζωή μου. Παντρεύτηκα μία φορά, τον πήρα, έκανα παιδιά με αυτόν τον άνθρωπο, έκανα οικογένεια. Προσπάθησα να προχωρήσω στη ζωή μου με άλλον τρόπο. Τον παρακαλώ, εάν ποτέ ξανά έρθει στη ζωή μου, να ξανά έρθει με καινούργιο δαχτυλίδι», σημείωσε χαρακτηριστικά το μοντέλο στην κάμερα της εκπομπής.