«Ο καθένας με τα όρια του! Πρέπει γενικά...» - Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου για το αν έχει συγχωρέσει τον Γιώργο Λιάγκα

«Η εκπομπή του...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Κορινθίου παραχώρησε νέες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Kαλημέρα, οι οποίες προβλήθηκαν την Τρίτη 12/12 με την ηθοποιό να απαντάει για μία ακόμη φορά σχετικά με τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Οι δύο συνεργάστηκαν πέρυσι στο Πρωινό με την τηλεοπτική τους συνύπαρξη να διακόπτεται αιφνίδια, χωρίς ωστόσο κανείς να ξεκαθαρίζει τους λόγους, που η Μαρία Κορινθίου αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή.

Μέσα από τις νέες δηλώσεις της η Μαρία Κορινθίου και λίγο μετά από την απάντηση της, πως έχει βαρεθεί να μιλάει τα ίδια και για τα ίδια (δείτε εδώ) αυτή τη φορά η ίδια ξεκαθάρισε αν έχει συγχωρήσει τον παρουσιαστή.

Oι νέες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για τον Γιώργο Λιάγκα

«Η εκπομπή του καθενός είναι εκπομπή του καθενός. Τη διαχειρίζεται, την οργανώνει και τη στήνει κατά βάση της προσωπικότητάς του και κατά βάση το πως θέλει να επικοινωνεί ο καθένας προς τα έξω. Γλυκούλη μου, πολλά ένιωσα, αλλά φτάνει έχουμε Χριστούγεννα τι όμορφες ημέρες θεέ μου. Είμαι άνθρωπος που συγχωρεί.

Ναι είμαι ένας άνθρωπος, που συγχωρεί και πάντα η συγχώρεση έρχεται από την καρδιά πρώτα. Συγχωρεί καταστάσεις, συμπεριφορές, δεν σημαίνει όμως, ότι η συγχώρεση αφήνεις να ξαναμπεί κάποιος στη ζωή σου, που δε σε αντιπροσωπεύει. Ο καθένας με τα όρια του. Πρέπει γενικά να συγχωρούμε, με πολλή πολλή αγάπη και με πολλή συνειδητότητα», είπε η Μαρία Κορινθίου.

Η δήλωση του Αϊβάζη για τον Λιάγκα

«Θα έκαναν καθημερινό σίριαλ με την Μαρία. Λέμε την γνώμη μας ο ένας στον άλλο αλλά δεν επιβάλουμε αυτό το οποίο πιστεύουμε. Έχουν υπάρξει πολλές φορές που είμαι αντίθετος. Στο Asia Express η Μαρία με παρακίνησε να πάω», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

Σχετικά με το Πρωινό, έπειτα από ερώτηση αν πήγαινε καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα, απάντησε: «Για το Πρωινό και βέβαια μιλήσαμε. Είπαμε τα υπέρ και τα κατά σε γενικές γραμμές. Κατά δεν βρίσκαμε, βρήκαμε μετά, αλλά μέχρι εκεί. Είμαι ακόμα λίγο θυμωμένος, όχι με τον Γιώργο, αλλά είμαι ακόμα θυμωμένος με την κατάσταση αυτή, δεν νομίζω. Άλλωστε είμαι άνθρωπος που δεν πολυβγαίνω στα κανάλια».

Υπήρξε δημοσίευμα που τον ενόχλησε; «Κινήθηκα νομικά για ψεύτικα δημοσιεύματα που αφορούσαν το παιδί μου. Σχετικά με τίτλο "Κορινθίου - Αιβάζης σπρώχνουν το παιδί τους για 20.000 ευρώ... στο εμπόριο, όταν γεννήθηκε η Ισμήνη. Ήταν ότι πιο τραγικό έχω διαβάσει», είχε πει ο Γιάννης Αϊβάζης στην κάμερα του Mega Καλημέρα.