Μετά από 18 χρόνια σχέσης - Σήμερα ο γάμος του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου

Έφτασε η μεγάλη ημέρα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από σχεδόν δύο μήνες έγινε γνωστό, πως η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από 18 χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός γιου, του Πέτρου (δείτε εδώ την αντίδρασή του για το γάμο).

Το ζευγάρι έχει εξηγήσει σε συνεντεύξεις, που έχει παραχωρήσει όλο αυτό το διάστημα τους λόγους για τους οποίους πήραν αυτήν την ευχάριστη απόφαση λίγο πριν κλείσουν 20 χρόνια κοινής πορείας και έρωτα, ο οποίος είναι αναλλοίωτος στο χρόνο.

Σήμερα θα γίνει ο γάμος του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου

Η μεγάλη ημέρα λοιπόν για τον Νίκο Κουρή και την Έλενα Τοπαλίδου έφτασε και έτσι σήμερα, Τρίτη 12/12 αναμένουμε τον γάμο των ηθοποιών, καθώς και τα πρώτα πλάνα της νύφης και του γαμπρού στην εκκλησία.

Νίκος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου - Γάμος

Οι αποκαλύψεις για το νυφικό

«Είμαι χαριτωμένη μαμά και αυστηρή. Τώρα πια επειδή το παιδί αυτό μας έχει ξεκουράσει από τη μέρα που γεννήθηκε. Γεννήθηκε και κάθε μέρα μας έλεγε ότι περνούσε τέλεια, ότι όλα θα τα έτρωγε και στο σχολείο ήθελε να πάει. Ήταν τόσο ξεκούραστα και τώρα που μεγάλωσε είπα "ρε συ, είσαι ωραίος". Είναι ένας απίθανος νεαρός άνθρωπος.

Τον χαίρομαι τόσο πολύ. Τον βλέπαμε στην παράσταση και ήταν μοναδικός. Όχι με το αίσθημα ότι μας αρέσει το παιδί μας. Συγκινούμασταν και μόνο που ήταν πάνω στην σκηνή. Καταλαβαίνω ότι μπορώ να το δω από πάνω και πότε μου αρέσει επειδή είναι το παιδί μου. Δεν είμαι περήφανη για αυτόν. Τον βλέπω και λέω "είναι σημαντικός"», είχε πει η Έλενα Τοπαλίδου στην εκπομπή Γειά σου.