Πέθανε 29χρονη παίκτρια ριάλιτι: «Με την καρδιά μας ραγισμένη, ανακοινώνουμε...» - Την βρήκε νεκρή η μητέρα της

Έδινε μάχη με τον καρκίνο των επινεφριδίων σταδίου 4

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέθανε 29χρονη παίκτρια ριάλιτι: «Με την καρδιά μας ραγισμένη, ανακοινώνουμε...» - Την βρήκε νεκρή η μητέρα της

Μια δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή πριν μερικές ώρες για γνωστή παίκτρια ριάλιτι. Όπως ανακοίνωσε η οικογένεια της και συγκεκριμένα η μητέρα της, έφυγε από τη ζωή έπειτα από μια δύσκολη και σκληρή μάχη που έδινε επί 10 μήνες.

Η 29χρονη πέθανε μέσα στο σπίτι της μητέρας της, η οποία την φρόντιζε και στεκόταν στο πλευρό της πρωί βράδυ για να της παρέχει όλα όσα χρειαζόταν και είχε ανάγκη.

Αυτή η παίκτρια ριάλιτι έφυγε από τη ζωή

Ο λόγος για την Άννα Κάρντγουελ η οποία συμμετείχε το ριάλιτι Toddlers & Tiaras και αργότερα στο Here Comes Honey Boo Boo. Η 29χρονη έδινε μάχη με τον καρκίνο των επινεφριδίων σταδίου 4 και υποβαλλόταν σε θεραπεία.

«Με την καρδιά μας ραγισμένη, ανακοινώνουμε ότι η Άννα δεν είναι πλέον μαζί μας. Πέθανε στο σπίτι μου χθες το βράδυ ήσυχα στις 23:12. Έδωσε μια κολασμένη μάχη για 10 μήνες και πέθανε με την οικογένειά της γύρω της. Σας αγαπάμε όλους και συνεχίζουμε να προσευχόμαστε για την οικογένειά μας που περνάει αυτή τη δύσκολη στιγμή», ανακοίνωσε η μητέρα της.


Η μητέρα της, η οποία ήταν επίσης γνωστή από ριάλιτι με το όνομα Mama June δημοσίευσε και μια οικογενειακή φωτογραφία με την κόρη της.

Από καρκίνο να σημειώσουμε πέθανε και αγαπημένος ηθοποιός!