Άσχημα νέα για την Έλενα Ακρίτα - Τι συμβαίνει με την υγεία της

Η ανάρτησή της στα social media

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Έλενα Ακρίτα είναι γνωστό, πως είναι πολύ ενεργή στα social media και πιο αναλυτικά στον προσωπικό λογαριασμό, που λειτουργεί η ίδια στο Facebook με τη δημοσιογράφο - πολιτικό - συγγραφέα να παίρνει πολύ συχνά θέση για ό,τι την απασχολεί.

Την Τρίτη 12/12 η ίδια έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της, ωστόσο αυτή τη φορά το post αφορούσε σε εκείνη και μάλιστα δεν ήταν και τόσο ευχάριστο. Όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία η Έλενα Ακρίτα διαγνώστηκε με κορωνοϊό (δείτε εδώ ποια γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού).

Η κατάσταση της υγείας της δεν είναι γνωστή και το αν έχει εμφανίσει συμπτώματα ή μη παραμένει άγνωστο, καθώς η δημοσιογράφος αρκέστηκε να ενημερώσει τους φίλους της, πως θα πρέπει να μπει στην υποχρεωτική καραντίνα.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Έλενας Ακρίτα

«- Καλή σου μέρα, Τάσο μου.
- Καλώς τηνε την πέρδικα, πώκαμα μαύρα μάτια
Ως να την δω και να με δη. Καλή σου μέρα Γκόλφω...», έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Προσοχή - Ανακλήθηκε rapid test για τον κορωνοϊό

Λίγο διάστημα μετά το "λουκέτο" που έριξε σε φαρμακαποθήκη (δείτε εδώ ποια), ο Εθνικής Οργανισμός Φαρμάκων ανακοίνωσε την ανάκληση ενός rapid test που γίνεται με δείγμα σάλιου για τη διάγνωση της COVID-19. Η αιτία της απόσυρσης που αναφέρει ο ΕΟΦ στην ανακοίνωση είναι ότι το εν λόγω rapid test που κατασκευάζεται στην Κίνα «δεν πληροί τις διατάξεις της νομοθεσίας Περί In Vitro Διαγνωστικών Ιατροτεχνολογικών προϊόντων».

Το rapid test που ανακαλεί ο ΕΟΦ είναι το SARS-CoV-2/Flu A/Flu B Saliva Antigen Rapid Test (Colloidal Gold Method) της κατασκευάστριας εταιρείας GUANGZHOU YUNRUI MEDICAL TECHNOLOGY CO., LTD Κίνας, με Εξ. Αντιπρόσωπο για την Ε.Ε. την εταιρεία SUNGO EUROPE B.V, Ολλανδία που διατίθεται στην αγορά από τις ετ. HEALTH PROTECT ΕΤΕΡΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και 4cast Logistics.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Την ανάκληση της παρτίδας SHMM1 με ημερομηνία λήξης 8/2025 του φαρμακευτικού προϊόντος SIMULECT PS.SOL.INF 20,g/vial BT x 1vial + 1amp solv, κατόπιν ενημέρωσης της εταιρείας NOVARTIS (HELLAS) ΑΕΒΕ για παρουσία εγγενών σωματιδίων γυαλιού στις αμπούλες του διαλύτη με αριθμό παρτίδας M0797, ανακοίνωσε -λίγο μετά τα χάπια απώλεια- σήμερα 18/4 ο ΕΟΦ.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση η εταιρεία NOVARTIS (HELLAS) ΑΕΒΕ, ως Τοπικός Αντιπρόσωπος, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος για να δοθούν οι οδηγίες σε περίπτωση αντικατάστασης του διαλύτη.

Εναλλακτικά λόγω της δηλωθείσας έλλειψης σε συνεννόηση με την εταιρεία μπορεί να αντικατασταθεί μόνο ο διαλύτης (παρτίδα M0797), με αντίστοιχo προϊόν το οποίο να έχει άδεια κυκλοφορίας στην Ελλάδα, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την ανασύσταση του προϊόντος. Τα σχετικά παραστατικά τηρούνται για διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών και τίθενται υπόψη του ΕΟΦ, εφόσον ζητηθούν.