«Όλα είναι θέλημα Θεού...» - Οι συγκινητικές δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την απόκτηση παιδιού με τον σύντροφό της

«Ευχόμαστε να...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Όλα είναι θέλημα Θεού...» - Οι συγκινητικές δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την απόκτηση παιδιού με τον σύντροφό της

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Kαλημέρα, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη 12/12 με την γνωστή επιχειρηματία να ανοίγει την πόρτα του εντυπωσιακά στολισμένου χριστουγεννιάτικα σπιτιού της.

Εκεί μένει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με τον αγαπημένο της σύντροφο, με τον οποίο έχει αποκαλύψει, πως ζει μοναδικές στιγμές και μάλιστα είναι σε φάση πια να κάνουν το επόμενο βήμα μαζί (δείτε εδώ το μονόπετρο, που της έδωσε).

Το ζευγάρι λοιπόν, θέλει να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να είναι έτοιμη να γίνει μητέρα, όπως τόνισε στη νέα της συνέντευξη, εάν αυτό είναι θέλημα θεού, καθώς έχει μεγάλη πίστη.

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για την απόκτηση παιδιού

«Πιστεύω φέτος θα είναι τα πιο ωραία Χριστούγεννα, γιατί έχω δίπλα μου αυτόν τον άνθρωπο και νιώθω πλέον, πως έχω οικογένεια. Είχα τη χαρά φέτος να στολίσαμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τον άντρα μου και πραγματικά ήταν πάρα πολύ συγκινητικό, είχαν έρθει και οι γονείς μας, ο μπαμπάς μου, η μαμά του και βάλαμε όλοι από ένα στολίδι στο δέντρο, κάναμε και από μία ευχή.

Τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα μου ήταν όταν είχε βρεθεί το πρόβλημα της υγείας μου, ήταν περίοδος εορτών, ερχόταν η Πρωτοχρονιά, όπου με βρήκε στο δωμάτιο του Ευαγγελισμού. Είναι δύσκολο να είσαι μακριά από το σπίτι σου και άντε να είσαι μακριά από το σπίτι σου, αλλά να έχεις την υγεία σου.

Το όνειρο μου πλέον είναι να αποκτήσω ένα παιδί, όλα είναι θέλημα Θεού, πιστεύω στο Θεό ευχόμαστε να γίνει και αυτό στην ώρα του», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Ο άσχημος χωρισμός της με τον πρώην της

Στην στήλη «Αρπαγή» της Μαίρης Αργυριάδου και στην εκπομπή Breakfast at star βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 9/5 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η επιχειρηματίας και πρώην παίκτρια του Survivor ήταν άκρως αποκαλυπτική και δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις "καυτές" ερωτήσεις.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον χωρισμό της, αποκαλύπτοντας πως τον έπιασε να την απατά.

«Χώρισα, προσπαθώ να είμαι καλά. Καλύτερα είμαι... Με πείραξε η κοροϊδία. Θέλω οι άλλοι να είναι καθαροί, όπως είμαι κι εγώ απέναντι σε όλους. Ήταν να παντρευτούμε! Ήταν! Έχω απατήσει κι εγώ βέβαια! Στην απιστία χτυπιέμαι, κοπανιέμαι! Δεν έχω πει σε κανέναν άντρα να χωρίσουμε αλλά θέλω να προχωρήσω στην ζωή μου, να κάνω οικογένεια. Ο κύκλος με την Βρισηίδα έχει τελειώσει οριστικά. Ο καθένας κοιτάει τον ποπό του», είπε αρχικά η Ευρυδίκη.

Ε.Π.: Την πρώτη φορά που έφυγα από το Survivor στεναχωρήθηκα. Δεν ήθελα να φύγω, ο πρώην σύντροφός μου το ήθελε.

Μ.Α.: Ο πρώην σύντροφός σου ήθελε να φύγεις νωρίτερα;

Ε.Π.: Ωπ, κάτσε γιατί εδώ βρήκαν τα κέρατα!

Μ.Α.: Τον τσάκωσες;

Ε.Π.: Τον τσάκωσα! Ουδέν κρυπτόν από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.