«Καλό είναι να μην ανακυκλώνουμε ψευδείς κατηγορίες! Νόμιζα ότι είναι αδέσποτος ή ότι...» - Το ξεκαθάρισμα του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη για το χάσκι στην Αράχωβα

Στοχοποιήθηκε για την κακοποίηση που φέρεται πως οδήγησε στον τραγικό του θάνατο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Καλό είναι να μην ανακυκλώνουμε ψευδείς κατηγορίες! Νόμιζα ότι είναι αδέσποτος ή ότι...» - Το ξεκαθάρισμα του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη για το χάσκι στην Αράχωβα

Τις τελευταίες ώρες, στο στόχαστρο των media βρέθηκε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, πρώην παίκτης του Survivor, καθώς το όνομά του μπλέχτηκε στην υπόθεση κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα. Ο ίδιος, ξέσπασε αρχικά μέσα από το προφίλ του στο Instagram για το γεγονός αυτό, ωστόσο θέλησε να δώσει παραπάνω εξηγήσεις, γι' αυτό και το πρωί της Τρίτης 12/12 βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στον αέρα του Super Κατερίνα.

Ανέφερε πως δεν έχει καμία σχέση με τον άτυχο Όλιβερ, τον οποίο δεν είχε δει τον τελευταίο χρόνο, τονίζοντας πως δεν είναι σωστό και για τους δημοσιογράφους να αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις και να φωτογραφίζουν πρόσωπα, χωρίς πραγματική αιτία.

Η αποκάλυψη του Παναγιώτη Κωνσταντινίδη για το χάσκι στην Αράχωβα

«Αυτό που έχω να πω είναι ότι έχω κατηγορηθεί με ανυπόστατες κατηγορίες. Καλό είναι γενικά να μην ανακυκλώνουμε ψευδείς κατηγορίες προς το πρόσωπο κάποιων ανθρώπων. Τα τελευταία δυο χρόνια, επειδή δραστηριοποιούμουν επαγγελματικά πάνω στην Αράχωβα, με ένα εστιατόριο bar που είχα, τον έβλεπα τον Όλιβερ πάντα κοντά στην πλατεία.

Δε ξέρω πως προέκυψε να κατηγορήσουν εμένα. Δεν έχω ιδέα. Από κάπου ακούστηκε ότι ένας παίκτης που έχει πάει σε ριάλιτι και έχει μαγαζί στην Αράχωβα, είναι αυτός που το έκανε. Το πως και το γιατί, πραγματικά δεν έχω ιδέα. Εγώ κατέβηκα από την Αράχωβα 1η Γενάρη του 2023, μετά πήγα στο Survivor All Star και βγαίνοντας από το παιχνίδι πούλησα το μερίδιό μου στο μαγαζί.

Από τότε δε ξαναπήγα ποτέ στην Αράχωβα, Τον ιδιοκτήτη του Όλιβερ δεν τον είχα δει ποτέ. Προσωπικά νόμιζα ότι είναι αδέσποτος ή ότι φροντίζεται από κάποια άτομα της περιοχής. Τον Όλιβερ τον έχω πετύχει πολλές ώρες, πρωί, μεσημέρι ή βράδυ να κυκλοφορεί μόνος του. Πήγαινε αριστερά και δεξιά και έκανε τις βόλτες του», επισήμανε.

Δείτε επίσης: Κινείται νομικά πρώην παίκτης ριάλιτι και πρωταγωνιστής ερωτικών ταινιών κατά εκπομπής για την στοχοποίησή του για τη δολοφονία του χάσκι