Γάμος Κουρή & Τοπαλίδου: Συγκινημένη η νύφη με τον γιο της - Το ποδαρικό στο σπίτι τους, οι ετοιμασίες και το λευκό, σατέν νυφικό (Βίντεο)

Το παιδί της θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σήμερα (12/12) γάμος γίνεται μετά από 18 ολόκληρα χρόνια σχέσης και αυτός δεν είναι άλλος από του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου! Το ζευγάρι μαζί με τον γιο του, Πέτρο Κουρή προετοιμάζεται για μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή της ζωής του.

Οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (12/12) με την νύφη να κάνει τις πρώτες δημοσιεύσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram (δείτε εδώ την αντίδραση του γιου τους με την απόφαση του γάμου).

Όσο λοιπόν η ηθοποιός ετοιμάζεται να φορέσει το λευκό, σατέν νυφικό της, ο γιος της, που θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία, βάζει το κοστούμι του. Νωρίτερα, όπως βλέπουμε ξυρίστηκε, με την μουσική υπόκρουση στο σπίτι - την ημέρα του γάμου - να είναι κομμάτια του Eminem.

Οι πρώτες φωτογραφίες από την προετοιμασία του γάμου Κουρή και Τοπαλίδου

«Εγώ και ο Πέτρος στην τελική ευθεία με Eminem», έγραψε η Έλενα Τοπαλίδου.

Νικος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου - Ετοιμασίες γάμου
Νικος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου - Ετοιμασίες γάμου - Γιος

Οι δηλώσεις του ζευγαριού για την απόφαση του γάμου

«Ήρθα να δω τον μέλλοντα σύζυγό μου. Ο Νίκος είναι σπουδαίος. Δεν ξέρω αν φεύγει ο έρωτας μετά τον γάμο, γιατί δεν παντρευτήκαμε. Μπορεί να μη ξέρουμε τους λόγους που παντρευόμαστε, αλλά αυτό είναι και το ενδιαφέρον. Αγχώνομαι με τις προετοιμασίες, είναι κάτι συναρπαστικό. Θα είναι ανοιχτός γάμος αλλά το πάρτι θα είναι πιο κλειστό», είχε πει η Έλενα Τοπαλίδου.

«Εγώ είδα πρώτος το νυφικό γιατί εγώ το παρήγγειλα. Ο γιος μας θα συνοδεύσει τη μητέρα του στην εκκλησία. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με αυτό. Έκανα πρόταση γάμου κανονικά, γονάτισα. Δεν έχω κανένα θέμα. Ξέρω ότι είμαι ένας άνθρωπος που είναι σε αυτόν τον χώρο», είχε πει από την πλευρά του ο Νίκος Κουρής στην κάμερα του Mega Καλημέρα.