«Είχα μια σοβαρότατη εσωτερική αιμορραγία που πήγα να πεθάνω...» - Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Εβελίνας Παπούλια

Τι είπε για τη σχέση της με την κόρη της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε το πρωί της Τρίτης 12/12, η Εβελίνα Παπούλια, στην εκπομπή Πάμε Δαναή. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου και τη σχέση μεταξύ τους, ενώ εξομολογήθηκε και ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Όλα όσα αποκάλυψε η Εβελίνα Παπούλια

«Βγαίνει πολύ σπάνια το εγώ μου τώρα πια και δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό. Όταν έχει μεγαλύτερο εγώ, χεις περισσότερες φιλοδοξίες, θάρρος, θράσος, θέλω. Όσο μειώνεται, αυτά πηγαίνουν για ύπνο λίγο, αλλά δεν ήμουν ο άνθρωπος του εγώ. Είμαι της αμερικανικής σχολής "go with the flow"» δήλωσε αρχικά.

«Από αυτά που μου ήρθαν διάλεξα τα καλύτερα και εκεί πήγα. Νομίζω ότι, ο κομμάτι επιλογής και ελευθερίας πάει με αυτά που σου έρχονται. Εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος που θα κυνηγήσω κάτι. Κάνω τη δουλειά μου, πάω σπίτι μου. Αυτό ήρθε πολύ νωρίς γιατί και η επιτυχία ήρθε πολύ νωρίς και λίγο τρόμαξα με όλο αυτό, οπότε με μάζεψε. Είμαι πιο πολύ του εμείς, να κάνουμε κάτι παρεΐστικα και όλοι να ανθίσουμε μέσα σε αυτό. Δε με ενδιαφέρει καθόλου η αυτοπροβολή. Αν μου πει κάποιος για μονόλογο δεν μπορώ, βαριέμαι να είμαι μόνη μου. Μου φαίνεται κάπως εγωκεντρικό» πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: «Δεν είναι όλα politically correct...» - Όλα όσα είπε η Εβελίνα Παπούλια στον καναπέ του "Στούντιο 4"

«Για την κόρη της και την σχέση που έχουν μεταξύ τους, η Εβελίνα Παπούλια είπε: «Ήθελα πολύ να κάνω παιδιά, το ήξερα από πολύ μικρή. Υπήρχε μια δυσκολία που αυτή το έφερε πιο σύντομα, έπρεπε να το κάνω νωρίς, γιατί μετά θα δυσκολευόμουν. Είχα μια σοβαρότατη εσωτερική αιμορραγία που πήγα να πεθάνω και μου είπε ο γυναικολόγος αν τυχόν θες παιδί πρέπει να κάνεις σύντομα.

«Δε με ενδιαφέρει καθόλου η κοινωνικοποίηση, με ενδιαφέρει το επικοινωνιακό και να υπάρχει μια ανθρώπινη σχέση. Δε μένω στα άσχημα, δεν τα βρήκα σκούρα, βρήκα αυτά που μου ήρθαν, αυτά μου ανήκαν. Ακόμα και να κυνηγήσω κάτι, να πω ότι θέλω να το κάνω, δε μου έρθει έτσι όπως το έχω φανταστεί. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κυνηγήσεις τίποτα, είσαι εδώ, παρούσα, ενεργή από εκεί και πέρα αυτός που θέλει να σε σκεφτεί, θα σε σκεφτεί γιατί θέλει να συνεργαστεί μαζί σου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Τώρα πια δεν είμαι μαμά. Ως μαμά ήμουν πολύ μεθοδική, ήμουν τετράγωνη στον τρόπο που μεγάλωνα την Αφροδίτη, ήταν και δύσκολο γιατί ήμουν και μόνη μου. Τώρα είμαστε πιο πολύ φίλες. Είναι σημαντικό ένα παιδί να ενηλικιώνονται όσο το δυνατόν συντομότερο και να παίρνει τη ζωη στα χέρια του. Και εγώ την Αφροδίτη τη θαυμάζω πάρα πολύ γι' αυτό. Κάνει τα πάντα για την επιβίωσή της, δε μου έχει ζητήσει τίποτα από την ημέρα που ξεκίνησε να εργάζεται. Τη θαυμάζω πάρα πολύ. Δεν ένιωσα ότι έπρεπε να καπελώσω ποτέ το παδί μου.» είπε στο τέλος.

Δείτε εδώ το βίντεο: