Ρίγη συγκίνησης με το μήνυμα της Τοπαλίδου για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή λίγο πριν τον γάμο της με τον Νίκο Κουρή

Το συμβολικό τατουάζ της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Σήμερα, Τρίτη 12/12, από λεπτό προς λεπτό, θα πραγματοποιηθεί ο γάμος της Έλενας Τοπαλίδου και του Νίκου Κουρή μετά από 18 χρόνια σχέσης. Η νύφη, λοιπόν, αναρτά συνεχώς φωτογραφικό υλικό από τις ετοιμασίες και τους φίλους και την οικογένειά της στο πλευρό της (δείτε εδώ την συγκίνηση του γιου της και το σατέν νυφικό της).

Μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όμως έκρυβε και ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα. Λίγο πριν αναχωρήσει για την εκκλησία συγκεκριμένα, ύψωσε το χέρι της σε ανάρτηση της φίλης της, Ρίτας, στην οποία φαίνεται το τατουάζ που έχει κάνει στο χέρι της για τον πατέρα της που δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Το τρυφερό μήνυμα της Έλενας Τοπαλίδου για τον πατέρα της λίγο πριν τον γάμο με τον Κουρή

«Μπαμπάκο μου θα είσαι κι εσύ εκεί», σημείωσε χαρακτηριστικά, προκαλώντας τεράστια συγκίνηση, δείχνοντας παρόλα αυτά πως δεν περνά στιγμή που να μη τον έχει στο μυαλό της και την καρδιά της.

Γάμος Τοπαλίδου Κουρή πατέρας

Η εξομολόγηση για την οικογένειά της

Καλεσμένη στην εκπομπή Γειά σου στον ΣΚΑΙ βρέθηκε η Έλενα Τοπαλίδου, η οποία είχε μια πολύ όμορφη συζήτηση με την Μαρία Μπακοδήμου σχετικά με την ζωή της, ενώ αναφέρθηκαν και στο γάμο της με τον Νίκο Κουρή.

«Είμαι χαριτωμένη μαμά και αυστηρή. Τώρα πια επειδή το παιδί αυτό μας έχει ξεκουράσει από τη μέρα που γεννήθηκε. Γεννήθηκε και κάθε μέρα μας έλεγε ότι περνούσε τέλεια, ότι όλα θα τα έτρωγε και στο σχολείο ήθελε να πάει. Ήταν τόσο ξεκούραστα και τώρα που μεγάλωσε είπα "ρε συ, είσαι ωραίος". Είναι ένας απίθανος νεαρός άνθρωπος.

Τον χαίρομαι τόσο πολύ. Τον βλέπαμε στην παράσταση και ήταν μοναδικός. Όχι με το αίσθημα ότι μας αρέσει το παιδί μας. Συγκινούμασταν και μόνο που ήταν πάνω στην σκηνή. Καταλαβαίνω ότι μπορώ να το δω από πάνω και πότε μου αρέσει επειδή είναι το παιδί μου. Δεν είμαι περήφανη για αυτόν. Τον βλέπω και λέω "είναι σημαντικός"», εξομολογήθηκε για το γιο της.

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στον γάμο της με τον σύντροφό της.

«Όλες τις ημέρες είχαμε κάτι να κάνουμε. Δεν είχαμε τι να κάνουμε στις 12 Δεκεμβρίου και είπαμε δεν παντρευόμαστε; Κανονικά θρησκευτικό γάμο θα κάνουμε. Ο Νίκος Κουρής μου ετοίμασε το νυφικό. Δεν θα πω λεπτομέρειες, είναι ωραίο. Υπάρχουν πράγματα στον Νίκο που με εκπλήσσουν ακόμη. Όταν καθίσαμε δίπλα δίπλα σε μια παράσταση, ένιωσα μια έλξη, μια ζέστη. Δεν είδα την παράσταση» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.