«Το 50% της αρρώστιας μου ήταν από...» - Σοκαριστική η δήλωση του Κώστα Χαρδαβέλλα για την μάχη του με τον καρκίνο

«Αν ήταν χαμηλά τα νούμερα, ήμουν ράκος...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε, ο Κώστας Χαρδαβέλλας στην Ελένη Τσολάκη και στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, η οποία προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 12/12. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για το πάθος του για τη δημοσιογραφία, αλλά και την μάχη του με τον καρκίνο.

Μάλιστα σε εκπομπή που είχε παραχωρήσει στο "Breakfast@Star", πριν από λίγο καιρό σχετικά με το πρόβλημα της υγείας του είχε αναφέρει: «Μην κρεμάτε τη ζωή σας πάνω στα νούμερα τηλεθέασης, εγώ έπαθα καρκίνο από την αγωνία για τα νούμερα τηλεθέασης. Οι εκπομπές μου έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο...» (δείτε εδώ αναλυτικά τη συνέντευξη).

Η εξομολόγηση του Κώστα Χαρδαβέλλα

«Τρέχω για την καριέρα, νιώθω μικρός ακόμη και πρέπει να αποδείξω ότι είμαι καλός δημοσιογράφος. Είμαι 50 χρόνια στην τηλεόραση, για μένα είναι η ζωή μου. Το δημοσιογραφικό ένστικτο και η εντιμότητα σε κάνουν καλό δημοσιογράφο. Ο Μανώλης Καψής κάποτε μου είχε πει ότι ως δημοσιογράφος πρέπει να κοιτάω στα μάτια τον γιο μου χωρίς να ντρέπομαι. Τα λεφτά δεν βγαίνουν με τη δημοσιογραφία» είπε αρχικά.

«Αντιμετώπισα τον καρκίνο μέσω της δημοσιογραφίας, το 50% της αρρώστιας μου ήταν από στρες που είχα καθημερινά για τα νούμερα. Αν έκανα υψηλά νούμερα, ξεκινούσα τη μέρα μου με χαρά. Αν ήταν χαμηλά τα νούμερα, ήμουν ράκος. Τα στελέχη της τηλεόρασης είναι σκληρά. Κόβονται εκπομπές με τη μια. Γι' αυτό και δεν βγαίνουν νέοι άνθρωποι» τόνισε.

«Έχω κάνει το λάθος της αυτοαναφορικότητας στην τηλεόραση με την Αγγελική Νικολούλη. Ο τηλεοπτικός μας καβγάς με την Αγγελική ήταν ανόητος και χαζός. Γίναμε φίλοι με την Αγελλική. Ο καρκίνος μού έκανε καλό, πλέον βλέπω τα πράγματα από άλλη πίστα. Όταν πλησιάζεις το θάνατο, βλέπεις τα πράγματα από ψηλά».

«Δεν συμφωνώ με την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, ένα παιδί χρειάζεται ιδιαίτερα μάνα. Εγώ πιστεύω ότι τα παιδιά αυτά με μία έλλειψη.»

«Έχω δει κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο της τηλεόρασης. Είναι η αίσθηση του "έχω εξουσία". Το metoo ήταν ένα σοκ, σιγά σιγά θα αρχίσει να σβήνει για να γίνει πάλι ό,τι γινόταν παλιά» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο: