Night Out 12/12: Αυτός θα είναι ο αποψινός καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη

Δείτε το τρέιλερ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Night Out 12/12: Αυτός θα είναι ο αποψινός καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη

Καλεσμένος στην εκπομπή Night Out, και του Θεοχάρη Ιωαννίδη, θα βρεθεί το βράδυ της Τρίτης 12/12, στις
στις 00:10, στο MEGA, ο Θάνος Λέκκας. Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος πρωτγωνιστεί φέτος στη σειρά Το Ναυάγιο, θα μιλήσει για όσα συμβαίνουν στη ζωή του, ενώ θα ποκαλύψει το ξεχωριστό του ταλέντο στις μιμήσεις αλλά και στην κομμωτική.

Ο Θάνος Λέκκας καλεσμένος στο Night Out

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης καλωσορίζει τον καλεσμένο στο bar του late night show, όπου θα συζητήσει, το πώς βίωσε τις δύσκολες σκηνές της βύθισης του «Φοίνικα» που συγκλόνισαν τους τηλεθεατές.

Ο ηθοποιός παρατηρεί εμβρόντητος πως η δεύτερη ατάκα του ρόλου του θα μπορούσε να ειπωθεί αυτούσια για το δυστύχημα στα Τέμπη. «Μεταφέρουμε τόσο κόσμο κάθε μέρα […] ώρες, ώρες σκέφτομαι ότι από θαύμα δεν έχει γίνει κανένα κακό», δήλωνε το τηλεοπτικός Μιχάλης, τον οποίο υποδύεται.

Δείτε επίσης: Το Ναυάγιο: «Πάτα μας κάτω! Η μισή σειρά αυτός είναι» - Χειροκροτήθηκε ο Θάνος Λέκκας για την σπαρακτική του εξομολόγηση για τους νεκρούς του Φοίνιξ

Night Out χωρίς ευφάνταστα παιχνίδια και διασκεδαστικές προκλήσεις δεν γίνεται! Θα καταφέρει ο Θάνος Λέκκας να καθίσει κάποιον περαστικό στην υπαίθρια καρέκλα του κουρέα; Τι θα απαντήσει στις ερωτήσεις των συμπρωταγωνιστών του στη σειρά και πώς θα αντιδράσει όταν δει ξαφνικά στο πλατό την τηλεοπτική του σύζυγο, Ελεάνα Στραβοδήμου;

Η βραδιά ολοκληρώνεται στο τραπέζι της εκπομπής, όπου ο ηθοποιός αποκαλύπτει στον Θεοχάρη Ιωαννίδη άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής και της προσωπικής του ζωής.

Δείτε εδώ το τρέιλερ: