Το Ναυάγιο: «Πάτα μας κάτω! Η μισή σειρά αυτός είναι» - Χειροκροτήθηκε ο Θάνος Λέκκας για την σπαρακτική του εξομολόγηση για τους νεκρούς του Φοίνιξ

Βούρκωσαν οι τηλεθεατές

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το Ναυάγιο: «Πάτα μας κάτω! Η μισή σειρά αυτός είναι» - Χειροκροτήθηκε ο Θάνος Λέκκας για την σπαρακτική του εξομολόγηση για τους νεκρούς του Φοίνιξ

Σκέτη ανατριχίλα το αποψινό (24/10) επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του MEGA, Το Ναυάγιο, που είναι και το τελευταίο αυτής της εβδομάδας. Ο δημοσιογράφος που έχασε τη σύζυγό του όταν βυθίστηκε το Φοίνιξ, συναντήθηκε με τον Μιχάλη και η εξομολόγησή του δεν έμεινε ασχολίαστη.

Οι τηλεθεατές συγκινήθηκαν και γι' αυτό αποθέωσαν τον ηθοποιό που υποδύεται τον συγκεκριμένο ρόλο. Ο λόγος για τον Θάνο Λέκκα. Γράφτηκε, μάλιστα, πως "η μισή σειρά είναι αυτός" (δείτε εδώ σε ποια σειρά έπαιζε προηγουμένως, όπου έπαιζε τον gay και προκάλεσε σάλο με το φιλί στον σύντροφό του).

Ρίγη συγκίνησης στο twitter με την εξομολόγηση του Μιχάλη στο Ναυάγιο

Η πιο ανατριχιαστική στιγμή μεταξύ Ιπποκράτη και Ειρήνης

H όμορφη και άνευ όρων φιλία που ξεκινάει μεταξύ της Ειρήνης και του Ιπποκράτη μετά το ναυάγιο, έχει όλα τα φόντα να μετατραπεί σε ένα δυνατό έρωτα. Ο μικρός Ορέστης βλέπει στο πρόσωπο της κοπέλας, τη νέα του μαμά.

Ο αξιωματικός του Λιμενικού έσωσε την όμορφη κοπέλα από τα Κύθηρα και με αυταπάρνηση θα την βοηθήσει να σταθεί ξανά στα πόδια της. Μεταξύ άλλων, όταν ο πατέρας της, Τρύφωνας, θα πρέπει να γυρίσει στο νησί αφού δεν θα μπορεί να μείνει για μεγάλο διάστημα μακριά από τους ασθενείς του, ο Ιπποκράτης θα της προτείνει να μείνει για λίγο καιρό στο σπίτι του, μέχρι να ορθοποδήσει. Και φυσικά μέχρι να είναι σε θέση να μπει ξανά σε καράβι.

«Μου είναι δύσκολο να ταξιδεύσω ξανά με πλοίο, όμως δεν νομίζω πως μπορώ να μείνω σπίτι σου. Δεν με γνωρίζεις και το σίγουρο είναι πως δεν θα είμαι και τόσο ευχάριστη παρέα» θα του τονίσει, όμως εκείνος δεν θα ακούει κουβέντα. Όταν και ο Τρύφωνας θα την συμβουλέψει να μετακομίσει για λίγο διάστημα στον χώρο του, κάθε αφμιβολία που έχει μέσα της θα διαλυθεί. Η Ειρήνη θα νιώσει καλύτερα τελικά όταν βρεθεί στην ζεστασιά του σπιτιού του. Ωστόσο, η γνωριμία της με τον μικρό Ορέστη αλλά και την Δήμητρα, την πιστή οικονόμο του Ιπποκράτη, θα γίνει κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, γεγονός που θα απομακρύνει από την καρδιά της και την παραμικρή αμφιβολία που είχε αρχικά σχετικά με την επικείμενη συγκατοίκηση τους.

Δείτε επίσης: Ναυάγιο: Σούπερ αποκλειστικό - Θα κάνουν ερωτική σχέση αλλά τελικά θα αποδειχθεί πως είναι αδέρφια!

Το Ναυάγιο: «Σε παρακαλώ μην το κάνεις αυτό!» - Η πιο ανατριχιαστική στιγμή μεταξύ Ιπποκράτη και Ειρήνης

Στο μεταξύ η Ευγενία, έχει δηλώσει την εξαφάνιση της αδελφής της, Κλαίρης, στην αστυνομία, η οποία και ψάχνει διαρκώς να βρει τα ίχνη της. Η Ευγενία στην προσπάθεια της να μιλήσει στον Ιπποκράτη για την εξέλιξη των ερευνών, θα βρεθεί σπίτι του και μοιραία θα «πέσει πάνω» στην Ειρήνη. Δεν θα χάσει την ευκαιρία να μάθει οτι μπορεί για την άγνωστη γυναίκα που έχει απέναντι της. «Δεν μου είπε ο Ιπποκράτης πως απέκτησε νέα φίλη όμως θα έπρεπε να είναι προσεκτικός ποιους βάζει στο σπίτι του αφού έχει και ένα μικρό παιδί. Καλό θα είναι όμως να μην είσαι βιαστική μαζί του. Η αδελφή μου, δηλαδή η γυναίκα του, μπορεί να γυρίσει από στιγμή σε στιγμή» θα της πει και η Ειρήνη χωρίς να χάσει χρόνο, θα τρέξει να μαζέψει τα πράγματα της.

Ο Ιπποκράτης που εκείνη την ώρα θα επιστρέφει θα μάθει από την Δήμητρα για την ατυχή στιγμή μεταξύ των δυο γυναικών και θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει την Ειρήνη κοντά του. «Σε παρακαλώ μην το κάνεις αυτό. Μπήκε ξανά φως στο σπίτι μας από την στιγμή που ήρθες να μείνεις μαζί μας» θα της πει μεταξύ άλλων και θα κάμψει τις αναστολές της. Οι δυο τους θα κάνουν μια μεγάλη βόλτα στον κήπο του όπου και θα ανταλλάξουν αλήθειες για τις ζωές τους. Οι βάσεις για μια μεγάλη αγάπη, έχουν αρχίσει να μπαίνουν στη σχέση τους.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου και το περιοδικό TiViSirial