Cozy με χρυσές αποχρώσεις - Ο εντυπωσιακός στολισμός και το πανύψηλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Τατιάνας Στεφανίδου

Δείτε την ανάρτηση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Αντίστροφα πλέον μετρούν οι μέρες για τα Χριστούγεννα και πολλοί είναι οι Έλληνες celebrities, η οποίοι έχουν στολίσει το σπίτι τους με ενυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα δέντρα και κομψά στολίδια, μπαίνοντας για τα καλά στο κλίμα των εορτών.

Πρόσφατα μάλιστα, στο λαμπερό αλλά μίνιμαλ Χριστουγεννιάτικο δέντρο της, που μοιράστηκε μέσα από τα social media, η Γιούλικα Σκαφιδά, πόζαρε, αγκαλιά με τον γιο της, ενώ από τη λίστα των διασήμων δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Γιώργος Μαζωνάκης ο οποίος μάλιστα, εκτός από τα "Χρόνια Πολλά" που ευχήθηκε, έβαλε μια πρόκληση στη Βίκυ Καγιά (δείτε εδώ).

Ο εντυπωσιακός στολισμός του σπιτιού της Τατιάνας Στεφανίδου

Επόμενη λοιπόν ήταν η Τατιάνα Στεαφνίδου με τον εντυπωσιακό στολισμό του σπίτιου της και το πανύψηλο Χριστουγεννιάτικο δέντρο της. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε, ένα μικρό βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τη γιορτινή διακόσμηση του σπιτιού της σε χρυσές αποχρώσεις. «It’s beginning to look a lot like Christmas!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δείτε εδώ:

Η νυχτερινή έξοδος του Νίκου Ευαγγελάτου με την Τατιάνα Στεφανίδου στο Λονδίνο

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου ταξίδεψαν μέχρι το Λονδίνο το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ώστε να περάσουν λίγο χρόνο με τα δύο παιδιά τους, τη Λυδία και τον Νικόλα.

Έκαναν τις βόλτες τους, δείπνησαν σε διάφορα εστιατόρια και περιπλανήθηκαν στα στενά της πόλης, τραβώντας πολλές φωτογραφίες. Η παρουσιάστρια, λοιπόν, αποφάσισε σήμερα, Δευτέρα 27/11, να αναρτήσει μερικές από αυτές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Επέλεξε κάποιες από την έξοδό της με τον σύζυγό της, ο οποίος την κρατούσε από τη μέση. Εκείνη έλαμπε δίπλα του με το μαύρο δερμάτινο και κολλητό της φόρεμα, κλέβοντας τις εντυπώσεις!