«Είχα δύο συζύγους και...» - Η εξομολόγηση της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου τους πρώην συντρόφους της

«Δεν είχα σκηνές ζήλειας από τους συντρόφους μου για τις ερωτικές σκηνές...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 12/12, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η ηθοποιός, μιλώντας στην Κατερίνα Καινιούργιου, αναφέρθηκε στους πρώην συντρόφους και αποκάλυψε αν υπήρχε ζήλεια για τις ερωτικές σκηνές των ρόλων της.

Ωστόσο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη, η παρουσιάστρια έδειχνε να είναι εκνευρισμένη με τους συνεργάτες της, διότι όσο εκείνη συνομιλούσε με την ηθοποιό, ακουγόταν ένα σούσουρο από τις συνομιλίες των ανθρώπων πίσω από τις κάμερες, επιπλήτωντας τους στον αέρα (δείτε εδώ).

Τι είπε η Αλεξλάνδρα Παλαιολόγου για τους πρωήν συντρόφους της

«Δεν έχω τηλεοπτικές προτάσεις τα τελευταία δύο χρόνια. Γίνονται εξαιρετικές δουλειές στη μυθοπλασία και οι ηθοποιοί είναι πολύ καλοί. Ήθελα να είμαι σε μία από αυτές τις σειρές. Για κάποιο λόγο μπορεί αυτά τα δύο χρόνια να μην ήμουν χρήσιμη σε κάποιον ρόλο, αυτό θα αλλάξει» ανέφερε η ηθοποιός.

«Δεν είχα σκηνές ζήλειας από τους συντρόφους μου για τις ερωτικές σκηνές. Ήταν πολύ ανοιχτόμυαλοι», απάντησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σχετικά με το αν έχει υπάρξει σε σχέση με άνδρα που ζήλευε τις ερωτικές σκηνές ενός ρόλου της.

«Με αγαπάνε ακόμα όλοι και τους αγαπάω όλους. Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους μου. Έχω δύο πρώην συζύγους και μιλάω και με τους δύο» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Τι αποκαλύψαν Αντωνιάδης - Παλαιολόγου για την ερωτική σκηνή και τις φήμες για σχέση

Την Τρίτη 17/10,η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και ο Χρίστος Αντωνιάδης στη κατηγορία της εκπομπής Πάμε Δανάη του Mega "Secret Stories", μίλησαν για την ερωτική σκηνή στη σειρά "Δύο Ξένοι" αλλά και στις φήμες περί σχέσης ανάμεσα τους.

«Όταν μου έκαναν πρόταση να μπω στους Δύο Ξένους πήρα τη θέση κάποιου άλλου τραγουδιστή, που δεν ήθελε να μπει. Στην ουσία έπαιξα τον εαυτό μου στη σειρά. Κόμπλαρα με τις ερωτικές σκηνές γιατί δεν είμαι ηθοποιός, με βοήθησε η Αλεξάνδρα», είπε αρχικά ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανέφερε από την πλευρά της: «Ο Ρήγας σκέφτηκε να γίνει ο ρόλος του Αντωνιάδη για να “τσιγκλήσει” τον Σεργιανόπουλο, να με δει με άλλο μάτι. Ο Χρίστος είχε ένα μικρό άγχος επειδή δεν είναι ηθοποιός, του είπα θα το πάμε χαλαρά. Νομίζω τα πήγε μια χαρά.».

Σχετικά με τις ερωτικές σκηνές και τις φήμες της εποχής, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου απάντησε: «Θυμάμαι τη σκηνή με την μοκέτα, και την ατάκα που έλεγα. Έγινε αρκετές φορές αυτή η σκηνή. Υπήρξαν δημοσιεύματα ότι έχω σχέση με τον Χρίστο Αντωνιάδη, δεν ήταν αλήθεια. Κάθε φορά που το σκέφτομαι γελάω».

Δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε ότι εγώ είμαι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, δεν υπήρχε τίποτα». προσθεσε ο Χρίστος Αντωνιάδης από την πλευρά του.