«Συγγνώμη επειδή κάνουμε συνέντευξη, μπορεί ο Ανδρέας να βγει εκτός; Είναι αγένεια...» - Σε αμηχανία η Παλαιολόγου με την ενόχληση της Καινούργιου για τους συνεργάτες της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Συγγνώμη επειδή κάνουμε συνέντευξη, μπορεί ο Ανδρέας να βγει εκτός; Είναι αγένεια...» - Σε αμηχανία η Παλαιολόγου με την ενόχληση της Καινούργιου για τους συνεργάτες της

Καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 12/12 η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, η οποία προχώρησε σε δηλώσεις για την καριέρα της και για την απουσία της από την τηλεόραση το τελευταίο διάστημα, όπως και για την προσωπική της ζωή.

Παρόλα αυτά, πριν ξεκινήσει καλά καλά η συνέντευξη, η Κατερίνα Καινούργιου έδειχνε να είναι εκνευρισμένη με τους συνεργάτες της, διότι όσο εκείνη συνομιλούσε με την ηθοποιό, ακουγόταν ένα σούσουρο από τις συνομιλίες των ανθρώπων πίσω από τις κάμερες, με την ίδια να μη μπορεί να συγκεντρωθεί, γι' αυτό και τους επίπληξε στον αέρα (δείτε εδώ άλλη μία έντονη στιγμή της με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου που δεν την άφηνε να ολοκληρώσει).

Η ενόχληση της Κατερίνας Καινούργιου με τους συνεργάτες της την ώρα της συνέντευξης με την Παλαιολόγου

«Συγγνώμη επειδή κάνουμε συνέντευξη, θέλετε όσοι θέλουν να μιλήσουν να βγουν εκτός πλατό; Γιατί θέλω να μιλήσω με την καλεσμένη μου; Είναι αγένεια να γίνεται όλο αυτό έξω. Μπορεί ο Ανδρέας και ο Δημήτρης να βγουν εκτός για να κάνουμε κι εμείς ωραία τη συνέντευξή μας. Ευχαριστώ πάρα πολύ... Έλα Αλεξάνδρα μου, με συγχωρείς γι' αυτό...», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και έπειτα η καλεσμένη της ξεκίνησε να μιλά για την τηλεοπτική της απουσία.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα κάποια πρόταση τα δύο τελευταία χρόνια. Αντιμετωπίζω ότι δεν μπορούν να με κατατάξουν πουθενά. Ούτε ως μικρή ούτε ως μεγάλη. Υπάρχουν πάρα πολλοί σκηνοθέτες που μου το έχουν πει αυτό. Αν παρατηρήσετε, της γενιάς μου δεν είναι στην τηλεόραση.

Στα 50-60 από ό,τι ακούω οι γυναίκες ηθοποιοί και στην Αμερική το αντιμετωπίζουν και αυτές. Δεν υπάρχουν οι ηλικίες αυτές στην τηλεόραση, γυναίκες από τη γενιά μου. Εγώ λέω για μια γενιά ολόκληρη. Μπορείς να το πεις και ηλικιακό ρατσισμό στη μυθοπλασία. Οι άνθρωποι του χώρου δεν παρακολουθούν πολύ θέατρο. Αν δεν έχεις δει ηθοποιό στο θέατρο δεν μπορείς να καταλάβεις τις δυνατότητες που έχει.

Είχα κάνει μία χαροκαμένη μάνα σε ένα σίριαλ στο OPEN, που δεν πήγε και πολύ καλά, δεν θυμάμαι πώς λεγόταν, πριν δύο χρόνια ήταν, και εκεί έπαιρναν τη μαμά μου οι φίλες της και της έλεγαν να πάω να κάνω να κάνω λίφτινγκ, γιατί ήμουν τόσο τσαλακωμένη και καταρρακωμένη που ήταν άλλη μούρη», σημείωσε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου (δείτε εδώ ποιος είναι ο σύντροφός της).