«Στα δικά μου; Ε τώρα...» - Σε αμήχανη θέση η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με ρεπόρτερ του Happy Day στο γάμο Κουρή και Τοπαλίδου

Οι ευχές των καλεσμένων για το ζευγάρι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Στα δικά μου; Ε τώρα...» - Σε αμήχανη θέση η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με ρεπόρτερ του Happy Day στο γάμο Κουρή και Τοπαλίδου

Την Τρίτη 12/12 η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής παντρεύτηκαν μετά από 18 χρόνια σχέσης με το ζευγάρι να έχει καλέσει λίγους και πολύ αγαπημένους ανθρώπους στο μυστήριο (δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες από την εκκλησία).

Ανάμεσα σε όσους έδωσαν το παρόν ήταν και η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η οποία παίζει στην ίδια παράσταση με τον ηθοποιό. Η τραγουδίστρια παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day, oι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη 13/12.

Εκτός από τις ευχές, που είπε δημόσια η Ελεονώρα Ζουγανέλη για το ζευγάρι, στη συνέχεια δέχτηκε μια προσωπική ερώτηση σχετικά με το αν δέχεται να της πούνε ''και στα δικά της'' με την ίδια να απαντάει!

Οι δηλώσεις της Ελεονώρας Ζουγανέλη για τον γάμο Κουρή - Τοπαλίδου

«Τους γνώρισα φέτος μέσα από την παράσταση είναι ένα υπέροχο ζευγάρι, τους εύχομαι τα καλύτερα, να πάρουν δύναμη και φως για τη συνέχεια. Να σου πω την αλήθεια στην παράσταση δεν τον έχω δει με άγχος, τώρα δεν ξέρω», είπε αρχικά η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

«Στα δικά μου; Ε τώρα, σας ευχαριστώ, οι ευχές είναι καλοδεχούμενες!», συνέχισε η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Οι ευχές της Μαριλού Κατσαφάδου

«Η κίνηση της νύφης είναι αυτή μου βγάζει κάτι αέρινο! Όχι δεν του πάτησε το πόδι του γαμπρού», είπε η Μαριλού Κατσαφάδου.

γάμο Κουρή και Τοπαλίδου - Katsafadou

Οι ευχές της Λένας Παπαληγούρα

«Είναι ένα υπέροχο ζευγάρι! Να είναι γεροί αυτοί και ο υπέροχος γιος του. Δεν περίμενα να έχει άγχος, τόσες παραστάσεις έχει κάνει, έχει παίξει τον γαμπρό δεν το περίμενα να έχει άγχος. Είμαστε εδώ άνθρωποι, που τους αγαπάμε πολύ!», είπε η Λένα Παπαληγούρα.

γάμο Κουρή και Τοπαλίδου - Papaligoura