Γάμος Τοπαλίδου & Κουρή: Με κόκκινα τριαντάφυλλα στο χέρι και φουντωτά μανίκια στο νυφικό - Οι πρώτες στιγμές από την εκκλησία

Να ζήσουν!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Αυτή την ώρα, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 12/12, τελείται ο γάμος του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου, μετά από 18 χρόνια σχέσης. Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να γιορτάσει τον έρωτα που δεν σβήνει, δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο ηθοποιός περίμενε τη νύφη στην εκκλησία στο Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου, με το μαύρο κοστούμι του και την γραβάτα και ενθουσιάστηκε μόλις την είδε στο πλευρό του γιου τους, ο οποίος φόρεσε κι αυτός τα καλά του, ένα γκρι σακάκι και λευκό πουκάμισο.

Δείτε επίσης: Ρίγη συγκίνησης με το μήνυμα της Τοπαλίδου για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή λίγο πριν τον γάμο της με τον Νίκο Κουρή

Οι πρώτες στιγμές από τον γάμο του Νίκου Κουρή και της Έλενας Τοπαλίδου

Η Έλενα Τοπαλίδου φόρεσε ένα άκρως εντυπωσιακό νυφικό, σατέν, σε άλφα γραμμή, με φουντωτά μανίκια, έχοντας κόψει τα μαλλιά της πολύ κοντά. Στα χέρια της κρατούσε μία ανθοδέσμη με κατακόκκινα τριαντάφυλλα και αφού χαιρέτησε τον γαμπρό μπήκαν μαζί στην εκκλησία για να ξεκινήσει το μυστήριο. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και τους "τσάκωσε" στη στιγμή.

Κουρής γάμος ανθοδέσμη

Κουρής γάμος οικογένεια

Κουρής γάμος

Κουρής γάμος άφιξη Τοπαλίδου

Κουρής γάμος άφιξη Τοπαλίδου με γιο

Κουρής γάμος άφιξη Τοπαλίδου αντίδραση

Κουρής γάμος άφιξη Τοπαλίδου φιλί

Μαρκουλάκης γάμος Κουρή

γάμος Κουρή Ζουγανέλη

Γάμος Κουρή & Τοπαλίδου

Κουρής γάμος Τοπαλίδου στέφανα

Το ποδαρικό στο σπίτι τους και οι ετοιμασίες λίγες στιγμές πριν

Οι ετοιμασίες είχαν ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (12/12) με την νύφη να κάνει τις πρώτες δημοσιεύσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram (δείτε εδώ την αντίδραση του γιου τους με την απόφαση του γάμου).

Όσο λοιπόν η ηθοποιός ετοιμαζόταν να φορέσει το λευκό, σατέν νυφικό της, ο γιος της, που την συνόδευσε στην εκκλησία, έβαζε το κοστούμι του. Νωρίτερα, όπως βλέπουμε ξυρίστηκε, με την μουσική υπόκρουση στο σπίτι - την ημέρα του γάμου - να είναι κομμάτια του Eminem.

«Εγώ και ο Πέτρος στην τελική ευθεία με Eminem», έγραψε η Έλενα Τοπαλίδου.

Νικος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου - Ετοιμασίες γάμουΝικος Κουρής - Έλενα Τοπαλίδου - Ετοιμασίες γάμου - Γιος