«Από εσένα το μαθαίνω τώρα...» - ''Σάστισε'' η Δάφνη Λαμπρόγιαννη με την είδηση που αφορά στο όνομά της

«Δεν έχω ιδέα ότι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Από εσένα το μαθαίνω τώρα...» - ''Σάστισε'' η Δάφνη Λαμπρόγιαννη με την είδηση που αφορά στο όνομά της

Η Δάφνη Λαμπρόγιαννη παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη 13/12 με την ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για το λόγο, που απέχει από τα social media, καθώς δεν έχει δικούς της λογαριασμούς.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου μάλιστα σχετικά με το αν η ηθοποιός έχει παρατηρήσει, πως ατάκες της από τη συμμετοχή της στη σειρά ''Μην αρχίζεις τη μουρμούρα'' η ίδια απάντησε με ειλικρίνεια, πως δεν είχε καμία ιδέα για τις αντιδράσεις στα social media (δείτε εδώ τις δηλώσεις της για τις κακοποιητικές συμπεριφορές).

Οι δηλώσεις της Δάφνης Λαμπρόγιαννη για τη σχέση της με τα social media

«Δεν έχω ιδέα ότι γίνονται viral σκηνές στα social media, γιατί δεν έχω, από εσένα το μαθαίνω τώρα. Δεν έχω γιατί βλέπω να είναι τόσο εξαρτημένοι από τη γνώμη των άλλων δε μου αρέσει», είπε η Δάφνη Λαμπρόγιαννη.

O λόγος που έγινε ηθοποιός

«Τραγουδούσα. Είχαμε ένα συγκρότημα με κάτι φίλες παλιά. Έφευγα από το θέατρο και πηγαίναμε τραγουδούσαμε σε μικρά μαγαζάκια. Μου άρεσε που το έκανα αυτό. Αποφάσισα όμως να κάνω ένα πράγμα και να το κάνω καλά και επέλεξα την υποκριτική. Τραγουδούσα μετά μόνο στο θέατρο. Δεν ήθελαν να γίνω ποτέ επαγγελματίας τραγουδίστρια».

«Είμαι μοναχική και αυτό από ένα σημείο και μετά είναι δυσλειτουργικό. Όσο περνάνε τα χρόνια δυσκολεύεσαι όλο και περισσότερο να συνομιλήσεις με τους άλλους».

«Ζορίζομαι με τον δικό μου χαρακτήρα. Κάποιοι βλέπουν τη δημόσια εικόνα σου και αποφασίζουν τι είσαι. Αυτό αμέσως σε βάζει σε ένα πλαίσιο και αγωνίζεσαι να βγεις από αυτό.

Δεν θα έδινα συνεντεύξεις. Κάνω αυτή τη δουλεία και παίζω γιατί ελπίζω ότι θα επικοινωνήσω αυτό που κάνω. Τώρα αν πρέπει να το εξηγήσω με λόγια, μου είναι δύσκολο. Ο κόσμος είναι πιο ευαίσθητος από όσο νομίζω. Θεωρώ ότι θα καταλάβει αλλά αυτό δεν ισχύει», είχε πει η Λαμπρόγιαννη στην εκπομπή Ελένη.