Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός σε ηλικία 61 ετών

Από την αγαπημένη σειρά "Brooklyn Nine-Nine"

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός σε ηλικία 61 ετών

Λίγες ώρες μετά από το θάνατο του θρύλου του ποδοσφαίρου, Κώστα Νεστορίδη (δείτε εδώ πότε και πού θα γίνει η κηδεία του) μία ακόμα τραγική είδηση κάνει το γύρω του διαδικτύου. Πάλι ο καλλιτεχνικός κόσμος, αλλά και πολλοί φαν αγαπημένης κωμικής σειράς πενθούν την απώλεια του αγαπημένου τους ηθοποιού. Ο λόγος για τον Andre Braugher, το γνωστό σε όλους μας, Captain Holt του Brooklyn Nine Nine.

Πέθανε ο Andre Braugher, ή αλλιώς ο Captain Holt του Brooklyn Nine Nine

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή μόλις σε ηλικία 61 ετών, από μία σύντομη ασθένεια, και μία άνιση μάχη μαζί της. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή τα ξημερώματα της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου, ώρα Ελλάδος, και στεναχώρησε τους φανς της γνωστής κωμικής και αστυνομικής σειράς, που έκανε μεγάλη επιτυχία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Στο πλευρό του, σε αυτές τις δύσκολες τελευταίες στιγμές είχε τους αγαπημένους του ανθρώπους, όπως τη σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Ami Brabson, τους γιους του Michael, Isaiah και John Wesley, αλλά και τον αδελφό του Charles Jennings και τη μητέρα του Sally Braugher.

brooklyn nine nine

Αν και εμείς τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το ρόλο του ως Captain Holt στη σειρά "Brooklyn Nine Nine", ο οποίος ήταν πολύ κωμικός, εκείνος ξεχώρισε και αγαπήθηκε μέσα από δραματικούς χαρακτήρες, που υποδύθηκε. Παράλληλά, είχε πολλές χαρακτηριστικές συμμετοχές, στις σειρές Law & Order: Special Victims Unit , House, M.D. και BoJack Horseman. Αλλά φυσικά, ήταν και πολύ δημοφιλής, για το ρόλο του ως ντεντέκτιβ Frank Pembleton στο Homicide: Life On The Street.

Ο πρώτος ρόλος, που του δόθηκε ήταν στην πασίγνωστη ταινία Glory, η οποία ήταν υποψήφια για 5 Όσκαρ, από αυτά κατάφερε να κερδίσει τα τρία, εκ των οποίων το ένα ήταν το Β’ Ανδρικού Ρόλου, που απονεμήθηκε στον Denzel Washington. Δεν ήταν λίγες οι φορές, που προτάθηκε για βραβεία Emmy και Critics’ Choice, από τα οποία κέρδισε δύο για τις πιο γνωστές του σειρές, το Brooklyn Nine Nine και το Homicide: Life On The Street.