«Υπάρχει μία αγωνία πάντα...» - Τα πρόσωπα που έκαναν τη Δέσποινα Βανδή να έχει τρακ πριν ανέβει στη σκηνή

Η σπάνια συνεργασία της με δύο αγαπημένες τραγουδίστριες

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Υπάρχει μία αγωνία πάντα...» - Τα πρόσωπα που έκαναν τη Δέσποινα Βανδή να έχει τρακ πριν ανέβει στη σκηνή

Μια μουσική βραδιά ήταν αυτή της Τρίτης 12/12 με τη Δέσποινα Βανδή να ερμηνεύει κομμάτια της σε μία εκδήλωση, που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός ''Ρυθμός'' με την τραγουδίστρια να πλαισιώνεται από αγαπημένες συναδέλφους της.

Η Τάμτα και η Ηρώ ήταν αυτές με τις τρεις τραγουδίστριες να παραχωρούν δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν την Τετάρτη 13/12. Η χαρά και των τριών ήταν μεγάλη, καθώς ήθελαν πολύ να συνεργαστούν με την Νο1 pop και λαϊκή τραγουδίστρια αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, τη Δέσποινα Βανδή (δείτε εδώ το σχόλιο της Βίσση για τα outfit της Βανδή).

Tα σχόλια της Δέσποινας Βανδή για τη συνύπαρξή της με την Τάμτα και την Ηρώ

«Υπάρχει μία σχετική αγωνία πάντα, αλλά υπάρχει πρόθεση να είναι μια μουσική γιορτή», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Μεγάλή μου τιμή να συνεργάζομαι με τη Δέσποινα Βανδή, είναι κάτι, που θέλαμε να γίνει από πέρυσι», είπε η Ηρώ.

«Χαρά μου μεγάλη. Θα πω ότι έχω τραγουδήσει με την Ηρώ, αλλά με τη Δέσποινα ποτέ, είναι χαρά μεγάλη. Θα κάνουμε ωραία ντουέτα. Είμαι πολύ χαρούμενη», συνέχισε η Τάμτα.

Ο αισθησιακός χορός της Βανδή

Tη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε ένα από τα πιο δημοφιλή fashion show, το MadWalk - The Music Fashion Project 2023, το οποίο παρουσιάζει η Βίκυ Καγιά και η κάμερα του youweekly.gr ήταν εκεί, για να σας δείξει πρώτο τις φαντασμαγορικές εμφανίσεις των παρευρισκόμενων celebrities, αλλά και τα εξαιρετικά act τους (δείτε εδώ κάποιες παρουσίες που ήδη ξεχώρισαν).

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα act, που έχουν σημειωθεί αυτή τη στιγμή, μας το χάρισε η Δέσποινα Βανδή, που μας "έκοψε την ανάσα" με τον αισθησιακό της χορό.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό μας χαρίζει τις πιο πολυσυζητημένες αισθησιακές εμφανίσεις της, κάτι τέτοιο έκανε και στο σημερινό event με έναν άκρως ερωτικό χορό, που όλοι απολαύσαμε.