Την κοίταζε με το στόμα ανοιχτό ο Κουρής - Το αισθησιακό τσιφτετέλι της Τοπαλίδου με εξώπλατο φόρεμα στο γλέντι του γάμου τους (Βίντεο)

Οι χορευτικές ικανότητες, που συγκλόνισαν!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένας γάμος, που θα μείνει στην ιστορία και συζητήθηκε πολύ ήταν αυτός της Τρίτης 12/12 με τον Νίκο Κουρή και την Έλενα Τοπαλίδου να ενώνονται μετά από 18 χρόνια σχέσης και απόκτησης ενός παιδιού με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου - Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου με το νύφη να συνοδεύεται στην εκκλησία γεμάτη συγκίνηση από τον μοναχογιό της, Πέτρο Κουρή (δείτε εδώ το τρυφερό φιλί στο στόμα).

Στη συνέχεια και αφού ολοκληρώθηκε το μυστήριο το ζευγάρι και οι καλεσμένοι οδηγήθηκαν στο μαγαζί, που έγινε το γλέντι του γάμου τους με την Ελένη Τοπαλίδου να χορεύει ένα αισθησιακό τσιφτετέλι. Να τονίσουμε, πως η ηθοποιός - χορογράφος κατέπληξε τον άντρα της με τις χορευτικές ικανότητές της, ο οποίος είχε πέσει στο πάτωμα και της χτυπούσε ''μαγεμένος'' παλαμάκια.

Το τσιφτετέλι της Έλενας Τοπαλίδου στο γάμο της με τον Νίκο Κουρή

Ποια είναι η σύζυγος του Κουρή

Η Έλενα Τοπαλίδου είναι, επίσης ηθοποιός σαν τον Νίκο Κουρή, ενώ από μικρή ηλικία ο χορός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της. Για την ακρίβεια έκανε μαθήματα μπαλέτου και αργότερα αποφάσισε να κάνει σπουδές στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης, από την οποία και αποφοίτησε το 1993.

Τον περνάει 2 χρόνια: Ποια είναι η σύζυγο του Νίκου Κουρή, Έλενα Τοπαλίδου - Η μάχη με την νευρική ανορεξία και η καταγωγή της

Κατάγεται από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Αθήνα, ενώ έχει γεννηθεί στις 22 Ιουνίου του 1971 και είναι 51 ετών, σε αντίθεση με τον πλέον σύζυγό της ο οποίος έχει γεννηθεί στις 13 Οκτωβρίου του 1973 και είναι 50 ετών.

Η μάχη με την νευρική ανορεξία

Η ίδια κατά την διάρκεια της εφηβείας της είχε έρθει αντιμέτωπη με την μάχη της νευρικής ανορεξίας. Ωστόσο με πολλή θέληση και προσπάθεια κατάφερε να το αφήσει πίσω της και να ζει μία υγιή ζωή με την οικογένειά της.

Μάλιστα, σε συνέντευξή της είχε δηλώσει χαρακτηριστικά «Συμφιλιώθηκα με το σώμα μου πολύ αργά στη ζωή μου, όμως πλέον ναι, μπορώ να μιλήσω για μία πολύ ισχυρή συμφιλίωση. Δηλαδή έχω δώσει τα χέρια με τον εαυτό μου»


Λίγα λόγια για τον σύζυγό της, Νίκο Κουρή

Πρόκειται για έναν ηθοποιό με πολύ πλούσιο βιογραφικό ο οποίος γενικότερα έχει συμμετάσχει σε πάρα πολλές τηλεοπτικές σειρές, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες. Μερικές από τις πιο γνωστές σειρές που έχει παίξει ο Νίκος Κουρής είναι οι: “Γη και Ουρανός”, “Ίχνη”, “Αληθινές ιστορίες”, “Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα” κι άλλες, ενώ φέτος τον απολαμβάνουμε στην τηλεοπτική σειρά “IQ 160”. Μάλιστα έχει υπάρξει και παρουσιαστής και συγκεκριμένα παρουσίασε το παιχνίδι “Δες και Βρες” στην ΕΡΤ.

Ο διαβήτης

Ο Νίκος Κουρής πάσχει από διαβήτη κάτι το οποίο έκανε ο ίδιος γνωστός μέσα από συνεντεύξεις του.