Παντρεύτηκαν ο Νίκος Κουρής & η Έλενα Τοπαλίδου - "Λούστηκαν" με ρύζι τη στιγμή του φιλιού στο στόμα έξω από την εκκλησία

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου νωρίς το απόγευμα της Τρίτης 12/12 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου - Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου και πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί μαζί με τις οικογένειές τους για να τους καμαρώσουν (δείτε εδώ φωτογραφίες από τους λαμπερούς καλεσμένους και τη στιγμή της άφιξης της νύφης).

Αφού ολοκληρώθηκε το μυστήριο, οι νεόνυμφοι κατέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας χέρι χέρι και τη στιγμή που στάθηκαν για να φιληθούν και να αποθεωθούν από τα αγαπημένα τους πρόσωπα που περίμεναν πως και πως αυτή τη στιγμή, "λούστηκαν" με ρύζι. Η ευτυχία φαίνεται στα χαμόγελά τους!

Το τρυφερό φιλί του Νίκου Κουρή και της Τοπαλίδου έξω από την εκκλησία που παντρεύτηκαν

Τοπαλίδου Κουρής παντρεύτηκαν

Τοπαλίδου Κουρής ρύζι γάμος

Τοπαλίδου Κουρής φιλί μετά το γάμο

Ρίγη συγκίνησης με το μήνυμα της Έλενας για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή λίγο πριν τον γάμο

Η νύφη αναρτούσε συνεχώς φωτογραφικό υλικό από τις ετοιμασίες και τους φίλους και την οικογένειά της στο πλευρό της (δείτε εδώ την συγκίνηση του γιου της και το σατέν νυφικό της).

Μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όμως έκρυβε και ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα. Λίγο πριν αναχωρήσει για την εκκλησία συγκεκριμένα, ύψωσε το χέρι της σε ανάρτηση της φίλης της, Ρίτας, στην οποία φαίνεται το τατουάζ που έχει κάνει στο χέρι της για τον πατέρα της που δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

«Μπαμπάκο μου θα είσαι κι εσύ εκεί», σημείωσε χαρακτηριστικά, προκαλώντας τεράστια συγκίνηση, δείχνοντας παρόλα αυτά πως δεν περνά στιγμή που να μη τον έχει στο μυαλό της και την καρδιά της.

Γάμος Τοπαλίδου Κουρή πατέρας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παντρεύτηκαν στο Κολωνάκι με λίγους συγγενείς και φίλους - Το εντυπωσιακό δαντελένιο νυφικό και οι λιλά γόβες της νύφης δίπλα στον γαμπρό

Παντρεύτηκε αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Ο χορός στην δεξίωση και τα τρυφερά φιλιά

«Σε ευχαριστώ, σε αγαπώ...» - Η συγκινητική ανάρτηση της Έλενας Τοπαλίδου για τον Νίκο Κουρή

«Εκεί μέσα υπάρχουν εικόνες με τάματα ανθρώπων... είναι ασέβεια» - Σφοδρές αντιδράσεις για την πιρουέτα της Τοπαλίδου στον γάμο με τον Κουρή

Είχε πέσει στα πατώματα ο γαμπρός - Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Νίκου Κουρή στο τραπέζι μετά τον γάμο του με την Τοπαλίδου (Βίντεο)

Ντυμένοι Superman και Batman: Οι λαμπεροί καλεσμένοι του γάμου της Έλενας Τοπαλίδου & του Νίκου Κουρή

Γάμος Κουρή & Τοπαλίδου: Συγκινημένη η νύφη με τον γιο της - Το ποδαρικό στο σπίτι τους, οι ετοιμασίες και το λευκό, σατέν νυφικό (Βίντεο)

«Εκείνος μου ετοίμασε το νυφικό» - Αποκαλύψεις για τον γάμο Νίκου Κουρή & Έλενας Τοπαλούδη