«Όταν η Ζέτα έρχεται στις συναυλίες μου, δεν με...» - Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ''έσπασε'' τη σιωπή του για τη Μακρυπούλια μετά τον χωρισμό τους

«Ο πόνος σε ακολουθεί ...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη με τον τραγουδιστή να μιλάει μεταξύ άλλων για τη μεγάλη σχέση, που είχε με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Οι δύο τους έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο η εκτίμηση και η αγάπη, που έχουν ο ένας για τον άλλον είναι κάτι, που δε μπορεί να σβηστεί ακόμα και αν έπεσαν οριστικά οι τίτλοι τέλους.

Η πρόσφατη εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια σε συναυλία του Χατζηγιάννη (δείτε την εδώ) είναι κάτι, που δεν ξαφνιάζει τον καλλιτέχνη, καθώς τόνισε, πως οι σχέσεις τους σήμερα είναι πολύ καλές και υγιείς.

Oι δηλώσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη μετά το χωρισμό του με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Είχαμε φτιάξει αυτό το παραμύθι με το happy end. Λέγαμε ότι με τη Ζέτα θα μείνετε για πάντα μαζί. Δεν μας άρεσε που τελείωσε.

(Γελάει). Ελπίζω να μη σας στενοχώρησα πολύ. Κάθε χωρισμός, όσο ανώδυνος και αναίμακτος κι αν είναι, όσο κι αν ο κύκλος κλείνει χωρίς τριγμούς και διαμάχες…

…έχει πόνο. Δεν έχει;

Μετά από τόσα χρόνια δεν μπορεί να τελειώσει χωρίς πόνο. Ο πόνος είναι ένα στάδιο που πρέπει να διανύσεις. Θέλει μια τόλμη να πάρεις αυτή την απόφαση, να πεις ότι χρειάζεται μια ανανέωση, μια απόσταση ή ένα οριστικό τέλος. Ο πόνος σε ακολουθεί για ένα διάστημα. Και πιστεύω ότι αυτό το συναίσθημα ήταν αμφίδρομο.

Από την άλλη, ήταν πολύ ωραίο που την είδαμε ανάμεσα στο κοινό σε μια πρόσφατη συναυλία σου. Καταλαβαίνεις ότι η αγάπη υπάρχει ακόμα εδώ.

Αυτό το συναίσθημα δεν είναι κάτι που σταμάτησε, ούτε πρόκειται να σταματήσει. Δεν χάνεται έτσι κάτι που είχε ουσία και αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Είναι μεγάλη χαρά για μένα όταν η Ζέτα έρχεται στις συναυλίες μου. Δεν με ξαφνιάζει, γιατί η σχέση μας είναι απόλυτα υγιής, υπάρχει αμοιβαία αγάπη.

Χατζηγιάννης -  Mακρυπούλια

Η απάντηση στα σχόλια επανασύνδεσης

«Η Ζέτα έρχεται στις συναυλίες που είναι στην Αθήνα όποτε μπορεί και έχει χρόνο. Έχουμε άριστες σχέσεις, γιατί δεν υπήρξε τίποτα το μεμπτό στο χωρισμό. Οπότε δύο άνθρωποι που δεν έχουν να χωρίσουν κάτι, έχουν καλές σχέσεις. Αυτό δεν σημαίνει πάντα βέβαια. Χαίρομαι που στην περίπτωσή μας είναι αυτό, γιατί είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα με ιδιαίτερο ταλέντο και χαίρομαι που πάει και πολύ καλά και της εύχομαι τα καλύτερα», ανέφερε αρχικά.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο επανασύνδεσης απάντησε: «Επανένωση σε ένα υποθετικό σενάριο, θα πω το ποτέ μη λες ποτέ, γιατί μου έχει τύχει και θα το λέω για πάντα έστω και για πράγματα που είμαι απόλυτα σίγουρος. Ποτέ μη λες ποτέ γιατί θα γυρίσεις και θα μου πεις... Αλλά είναι κάτι το οποίο θεωρείται λήξαν», είπε πριν λίγο καιρό ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο Πρωινό.