Βριλήσσια: «Ο αθεόφοβος έλεγε στη μαμά μου να...» - Με δάκρυα στα μάτια η σύζυγός του 49χρόνου κομμωτή που τοποθέτησε κρυφές κάμερες στο σπίτι τους

Μέχρι και στον θερμοσίφωνα εντοπίστηκε κάμερα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βριλήσσια: «Ο αθεόφοβος έλεγε στη μαμά μου να...» - Με δάκρυα στα μάτια η σύζυγός του 49χρόνου κομμωτή που τοποθέτησε κρυφές κάμερες στο σπίτι τους

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται η σύζυγος του 49χρονου κομμωτή, που εντοπίστηκε να έχει κάμερες στο κομμωτήριο, που διατηρεί στα Βριλήσσια έχοντας τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες της επιχείρησης.

Η αρρωστημένη συμπεριφορά του κομμωτή έχει και συνέχεια, καθώς η επί δέκα χρόνια γυναίκα του με τη βοήθεια των Αρχών αντιλήφθηκε, πως ο άντρας της είχε τοποθετήσει κάμερες και στο σπίτι τους, στο δωμάτιο των κορών της, μέχρι και στον θερμοσίφωνα.

Την Τετάρτη 13/12 η ίδια παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα με τη γυναίκα να ξεσπάει σε κλάματα, καθώς η ζωή της άλλαξε μέσα σε λίγα 24ωρα. Ανάμεσα στα όσα την φέρνουν μάλιστα σε δυσμενή θέση, είναι το γεγονός, πως ο κομμωτής παρακολουθούσε ακόμα και την πεθερά του, όσο έκανε μπάνιο.

Δείτε επίσης: Ο εθισμός στο πορνό και η περίπτωση του 49χρονου κομμωτή στα Βριλήσσια: Η ψυχολόγος Τένια Μακρή μιλάει στο youweekly.gr

Το ξέσπασμα της συζύγου του κατηγορούμενου κομμωτή από τα Βριλήσσια

«Πονάω που βλέπω τις κόρες μου να μιλάνε. Έχει έρθει η μαμά μου να με επισκεφτεί από το Μεξικό και ο αθεόφοβος έλεγε στη μαμά μου να μπει για μπάνιο και έβλεπε και εκείνη. Ντρέπομαι τα αδέρφια μου», είπε η σύζυγος του κομμωτή.

Οι συγκλονιστικές δηώσεις της κόρης της

«Το κατάλαβε η μητέρα μου και η αδερφή μου, τις βρήκαν στο σπίτι, όταν έγινε το συμβάν στο κομμωτήριο. Τις βρήκαν και κοίταξαν στο σπίτι. Οι κάμερες ήταν στο υπνοδωμάτιο, που μοιραζόμουν με την αδερφή μου. 10 έχει παντρευτεί η μητέρα μου με τον κύριο Δημήτριο και μέναμε στο σπίτι της οικογένειάς μας.

Δεν το περιμέναμε με τίποτα, η αλήθεια είναι αυτή, πέσαμε από τα σύννεφα, όταν το μάθαμε. Ουδέποτε φανταστήκαμε, ότι θα γινόντουσαν τέτοιες πράξεις απέναντί μας.

Φαινόταν ένας άνθρωπος, ο οποίος πρόσεχε πάρα πολύ τη μητέρα μου και την αγαπούσε, δεν περνούσε από το μυαλό μας κάτι τέτοιο. Αυτή τη στιγμή είναι συντετριμμένη, σε άθλια κατάσταση! Και εκείνη και η αδερφή μου και εγώ δεν περιμέναμε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Έπαθα σοκ, δεν το χωρούσε το μυαλό μου και ευχήθηκα να ήταν ένας κακός εφιάλτης και να ξυπνούσα. Ήταν στοργικός θα μπορούσε κανείς να πει, δεν φαινόταν ότι θα κάνει κάποια κακή πράξη. Ήταν πολύ καλός στα πάντα.

Αυτή τη στιγμή, αυτό που θα θέλαμε είναι να κάνουμε, ότι καλύτερο μπορούμε σε ότι αφορά τις Αρχές, να βοηθήσουμε για να μείνει αυτός ο άνθρωπος μέσα και να τιμωρηθεί για αυτά, που έκανε. Έχω κάνει μήνυση. Είμαι θυμωμένη και λυπημένη. Νιώθω αηδία ως προς το πρόσωπό του. Δε μπορώ να ξέρω το βάθος, που μπορεί να έχει φτάσει, εύχομαι να μην είναι πολύ μακριά.

Δεν είχα καμία επικοινωνία και δε θα ήθελα να τον δω μπροστά μου. Έχω να μιλήσω πριν από το συμβάν. Δεν είμαι σε θέση να μιλήσω με κανέναν. Στο σπίτι δεν αντιλήφθηκα καμία χειριστικότητα, ήταν πολύ ήρεμος, πολύ πράος, ήταν με τη μητέρα μου πολύ καλός.

Περνάγαμε χρόνο στο δωμάτιο μας, ήταν ο προσωπικός μας χώρος, άμα δεν ήμασταν μέσα δεν έμπαινε, τουλάχιστον αυτό ξέραμε. Δεν πέρασε κάτι στην αντίληψή μου.

Είχα παρατηρήσει τη μία συσκευή, που είχε στο σπίτι. Ότι ήταν συνέχεια στην τουαλέτα το ξέρω, το είχα παρατηρήσει όσο δούλεψα και εγώ εκεί, αλλά δεν πήγε το μυαλό μου εκεί.

Δεν ήξερα για ύπαρξη του ανθρώπου, που έπαιρνε τα στικάκια. Ήξερα μόνο για την ύπαρξη ανθρώπου, που αντάλλασσαν τζαζ μουσική. Δεν έμπαινε στους προσωπικούς του χώρους, είχε ένα δωμάτιο για να παίζει μουσική.

Η μητέρα μου δε μπορούσε να το πιστέψει, ήταν συντετριμμένη, είναι χάλια, 'ό,τι και να σας πω είναι λίγο. Πως να φανταστούμε κάτι τέτοιο. Ήταν πολύ στοργικός, μάλιστα και τα καλοκαίρια να μας πάει για μπάνιο, να μας φουσκώσει φουσκωτά. Ήταν μία πολύ φυσιολογική εικόνα, δε θα μας περνούσε ποτέ από το μυαλό μας, ότι θα γινόταν ποτέ κάτι τέτοιο.

Η μητέρα μου υποπτεύθηκε αμέσως, ότι εφόσον γινόταν κάτι τέτοιο σε τρίτους, πόσω μαλλον, ότι θα μπορούσε να συμβαίνει μέσα στο σπίτι. Πραγματικά εμείς είμαστε στη διάθεση των Αρχών, ώστε αυτός ο άνθρωπος να μπορέσει να τιμωρηθεί και να μείνει μέσα. Αυτή τη στιγμή δε θέλω να τον ξαναδώ, δεν είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο», είπε η 29χρονη στο Πρωινό.