Είχε πέσει στα πατώματα ο γαμπρός - Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Νίκου Κουρή στο τραπέζι μετά τον γάμο του με την Τοπαλίδου (Βίντεο)

Το κομμάτι, που χόρεψε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένας γάμος, που θα μείνει στην ιστορία θα είναι αυτός του Νίκου Κουρή με την Έλενα Τοπαλίδου, καθώς το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας με τον 16χρονο γιο τους να είναι παρών στην ιδιαίτερη αυτή στιγμή για την οικογένειά τους.

Το ζευγάρι μετά το μυστήριο είχε καλέσει τους παρευρισκόμενους σε ένα μαγαζί, όπου και έγινε το τραπέζι του γάμου τους. Ποτό, φαγητό, μουσική και πολύς χορός ήταν στα highlights της βραδιάς της Τρίτης (12/12).

Μετά το αισθησιακό τσιφτετέλι, που χόρεψε η Τοπαλίδου στον Κουρή (δείτε εδώ), στη συνέχεια ο ηθοποιός χόρεψε ένα εντυπωσιακό ζεϊμπέκικο υπό την υπόκρουση του τραγουδιού ''Στην Αθήνα μου'' του Κωνσταντίνου Αργυρού με τα παλαμάκια να πέφτουν βροχή.

Το ζεϊμπέκικο του Νίκου Κουρή στο γλέντι του γάμου του

Οι δηλώσεις του ζευγαριού για την απόφαση του γάμου

«Ήρθα να δω τον μέλλοντα σύζυγό μου. Ο Νίκος είναι σπουδαίος. Δεν ξέρω αν φεύγει ο έρωτας μετά τον γάμο, γιατί δεν παντρευτήκαμε. Μπορεί να μη ξέρουμε τους λόγους που παντρευόμαστε, αλλά αυτό είναι και το ενδιαφέρον. Αγχώνομαι με τις προετοιμασίες, είναι κάτι συναρπαστικό. Θα είναι ανοιχτός γάμος αλλά το πάρτι θα είναι πιο κλειστό», είχε πει η Έλενα Τοπαλίδου.

«Εγώ είδα πρώτος το νυφικό γιατί εγώ το παρήγγειλα. Ο γιος μας θα συνοδεύσει τη μητέρα του στην εκκλησία. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με αυτό. Έκανα πρόταση γάμου κανονικά, γονάτισα. Δεν έχω κανένα θέμα. Ξέρω ότι είμαι ένας άνθρωπος που είναι σε αυτόν τον χώρο», είχε πει από την πλευρά του ο Νίκος Κουρής στην κάμερα του Mega Καλημέρα.