«Στον Άγιο Δομίνικο κάτι παίχτηκε, αλλά όχι με Έλληνα...» - Η αποκάλυψη της Emilia Vodos για το "I'm a Celebrity…Get Me Out of Here"

«Πολύ σκληρό από τον Γιώργο Λιάγκα...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η δημοφιλής επιχειρηματίας, Emilia Vodos, δεν έχει πολύ καιρό που γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο, όπου βρισκόταν για αρκετό καιρό, μιας και συμμετείχε στο reality επιβίωσης "I'm a Celebrity…Get Me Out of Here", του ΣΚΑΪ. Η ίδια πάντα φροντίζει να είναι πολύ ειλικρινής στις τηλεοπτικές κάμερες κάτι, που μας είχε εντυπωσιάσει και reality μόδας, "My Style Rocks", όπου και τη γνωρίσαμε. Μάλιστα, παράδειγμα αυτού αποτελεί και το γεγονός, ότι πολύ πρόσφατα, εξομολογήθηκε τον πραγματικό λόγο, που πήγε στο παιχνίδι (δείτε εδώ το λόγο που πήγε στο I'm a Celebrity…Get Me Out of Here).

Έτσι και σε πρόσφατη βραδινή δημόσια εμφάνιση, που πραγματοποίησε ανέφερε και κάποια ευτράπελα και περιστατικά, που σημειώθηκαν πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες στο reality επιβίωσης, όπως κάποια ερωτικά σκιρτήματα. Οι δηλώσεις της παρουσιάστηκαν, σήμερα, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στην πρωινή εκπομπή "Breakfast@Star", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star.

Η αποκάλυψη της Εμιλίας Βόντος για τα ερωτικά παιχνίδια στο "I'm a Celebrity…Get Me Out of Here"

«Είναι πάρα πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα, που έχω χωρίσει με τον πρώην σύντροφο μου. Ακόμα αφήνω χρόνο στον εαυτό μου», εξομολογήθηκε για την προσωπική της ζωή αρχικά.

«Στον Άγιο Δομίνικο κάτι παίχτηκε, αλλά όχι με Έλληνα! Με έναν άλλο παίκτη, όπου και εκείνοι ήταν all stars σε ένα άλλο τηλεπαιχνίδι, πέρασα πολύ ωραία! Έχουμε κρατήσει επικοινωνία, με περιμένει να πάω και στο Μεξικό, αλλά θα δούμε. Θα πάρω την Αγγελική Ηλιάδη και θα πάμε, ξέρει αυτή. Η Αγγελική Ηλιάδη κάτι έκανε με κάποιον στον Άγιο Δομίνικο, ήμασταν πολύ ωραία παρέα με τα παιδιά. Είχε και κάποιον φίλο ο φίλος μου», αποκάλυψε για το παιχνίδι η αγαπημένη επιχειρηματίας.

«Πολύ σκληρό από τον Γιώργο Λιάγκα αυτό, για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ τι είπε για το παιχνίδι ο γνωστός παρουσιαστής). Όλα τα νέα παιδιά αυτή τη στιγμή βγαίνουν από ριάλιτι! Όλα αυτά που σχολιάζει ο Γιώργος Λιάγκας είναι επειδή εμείς, τα παιδιά που έχουμε βγει από τα ριάλιτι, του δίνουμε υλικό. Το ριάλιτι όμως της πρωινής ζώνης είναι πιο σκληρό από το ριάλιτι που κάναμε εμείς στη ζούγκλα ή από το ριάλιτι που κάνει το Survivor.

Πραγματικά όταν γύρισα, είδα πράγματα στην πρωινή ζώνη που ήταν τρομακτικά. Γιατί λοιπόν να μην στηρίζουμε τα νέα παιδιά που βγαίνουν από ένα ριάλιτι; Για ποιο λόγο; Υπάρχει χώρος για όλους και εμείς δεν παίρνουμε θέσεις και καρέκλες κανενός! Άμα μας τις δώσουν, όμως, ευχαρίστως», σχολίασε για το τηλεοπτικό τοπίο σήμερα και έκλεισε.