«Αν ο Θεός τον αγαπά καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό για τη μάνα...» - Η τοποθέτηση του Κακλαμάνη μετά τον ακρωτηριασμό του 31χρονου αστυνομικού

«Αν επιζήσει αυτό το παιδί...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αν ο Θεός τον αγαπά καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό για τη μάνα...» - Η τοποθέτηση του Κακλαμάνη μετά τον ακρωτηριασμό του 31χρονου αστυνομικού

Δύσκολες είναι οι ώρες, που περνάει ο 31χρονος αστυνομικός, που τραυματίστηκε με ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια, που έλαβαν χώρα στου Ρέντη με τον άνδρα να δίνει μάχη για τη ζωή του, λίγο μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του (δείτε εδώ).

Ο Νικήτας Κακλαμάνης σε συνέντευξη, που παραχώρησε και απόσπασμά της προβλήθηκε την Τετάρτη (13/12) στο Πρωινό μίλησε με την ιδιότητα του γιατρού για το περιστατικό, αλλά και για την εξέλιξη, που μπορεί να έχει η ζωή του αστυνομικού μετά την επίθεση, που δέχτηκε.

Στη συνέχεια, είδαμε να παρεξηγούνται οι παρακάτω δηλώσεις, που έγιναν για τη ζωή του αστυνομικού με τους συγγενείς του να αγωνιούν για εκείνον. Μάλιστα ο Βαγγέλης Περρής και η Φωτεινή Πετρόγιαννη ήταν φανερά αντίθετοι μαζί του.

Το σχόλιο του Νικήτα Κακλαμάνη για τον ακρωτηριασμό του αστυνομικού

«Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς για αυτό το παιδί. Σαν γιατρός θα έλεγα, ότι αν ο Θεός τον αγαπά, καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό και αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού. Ήδη έγινε ακρωτηριασμός, αλλά φοβούμαι ότι 15 λεπτά με την καρδιά σταματημένη οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες...δεν ξέρω τι ζωή θα έχει, αν επιζήσει αυτό το παιδί. Όσο σκληρό και αν είναι αυτό για τη μάνα του, τον πατέρα του, τη γυναίκα του, νομίζω είναι παντρεμένος», είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Οι πρώτες δηλώσεις της μητέρας του 18χρονου

«Χίλια συγγνώμη μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Να γίνει το παιδί καλά. Όλοι από την πρώτη στιγμή ευχόμαστε αυτό το παλικάρι να βγει δυνατό», είπε αρχικά.

«Χαροκαμένη μάνα είμαι. Εύχομαι η μανούλα του να καταφέρει να δει το παιδί της να βγει δυνατό από αυτή την κατάσταση», πρόσθεσε και εξήγησε για το παιδί της:

«Είναι καταστροφή. Είναι σαν να βιώνω έναν δεύτερο θάνατο αυτή τη στιγμή. Ένα 18χρονο που το έχουν παγιδεύσει, το έχουν μπλέξει για να σωθούν άλλοι. Δεν λέω ότι είναι αθώος, προς Θεού. Δεν λέω ότι είναι αθώος, μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Ακόμα είμαστε στην αρχή, αλλά επειδή γνωρίζω και ακούω περί όλου αυτού του συστήματος τι συμβαίνει, έχουν μπλέξει οι μεγάλοι τους μικρούς. Έχουν σωθεί οι μεγάλοι και έχουν μπλέξει οι μικροί».

Μαζί με τον μικρότερο γιο της τον επισκέφθηκαν στη ΓΑΔΑ και η ίδια αποκάλυψε ποια είναι η κατάστασή του στον Alpha: «Είναι συντετριμμένο, φοβισμένο, τα πάντα όλα, ντρέπεται να δει τον πατέρα του. Εγώ του μίλησα και του είπα ότι είναι να το πει. Να μην κλάψει άλλη μανούλα το παιδάκι της».