«Λογικά θα το δούμε ή πριν ή μετά το...» - Οι νέες αποκαλύψεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το "Maestro"

«Είναι μια δουλειά που την αγαπώ πολύ...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Λογικά θα το δούμε ή πριν ή μετά το...» - Οι νέες αποκαλύψεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το

Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού Σουσού, παραχώρησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η οποία εντόπισε τον ηθοποιό στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την επιστροφή του, από την Κύπρο. Ο σεναριογράφος μίλησε για τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς Maestro (δείτε εδώ το απόλυτο spoiler για τη δεύτερη σεζόν), και αποκάλυψε πότε θα προβληθεί στο Netflix.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 28/4 ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε μιλήσει ζωντανά από τους Παξούς, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε στις εξελίξεις του δεύτερου κύκλου της σειράς:«Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια, τα περισσότερα γυρίσματα είναι και στην Αθήνα. Φαινομενικά κάποια πράγματα αλλάζουν αλλά στην πραγματικότητα την ώρα που γράφω και σκηνοθετώ δεν αλλάζει τίποτα. Έχω περισσότερη αγωνία γιατί μας βλέπουν περισσότερα μάτια. Θα μπουν βέβαια νέα πρόσωπα. Στο πρώτο επεισόδιο θα μπει νέο πρόσωπο που θα...» (δείτε εδώ τη συνέχεια).

Όλα όσα αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για το Maestro

«Είναι μια δουλειά που την αγαπώ πολύ, δεν έχω στερηθεί πράγματα. Τώρα πάω στο μοντάζ της σειράς, με περιμένουν. Δουλεύω περίπου δέκα με δώδεκα ώρες τη μέρα. Τώρα είμαστε στον δεύτερο κύκλο, στο Netflix λογικά θα το δούμε ή πριν ή μετά το Πάσχα. Θα ανακοινωθεί σύντομα. Είμαι πολύ περήφανος για τη σειρά και ευτυχισμένος με πολύ άγχος για το δεύτερο κύκλο. Μετά το δεύτερο κύκλο θα ολοκληρωθεί, θα χωριστεί σε μέρη, θα το δούμε»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις της Ανδριολάτου για τα γυρίσματα

Ωστόσο το βράδυ της Πέμπτης 23/11, η πρωταγωνίστρια της σειράς Κλέλια Ανδριολάτου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ελένη" και μίλησε για τα γυρίσματα του Μaestro και πότε αυτά θα ολοκληρωθούν καθώς βρίσκονται ήδη στα μίσα.

«Κάλεσα τον Χριστόφορο στην πρεμιέρα μου, είχα άγχος που ήταν από κάτω αλλά πιο πολύ χαρά γιατί με στηρίζει, με αγαπάει πολύκαι δεν αγχόνωμαι... Κάθε φορά είναι και καλυτέρα στα γυρίσματα, πονάνε τα ζυγωματικά μου από τη χαρά μου. Περνάμε πάρα πολύ ωραία. Αυτά τα δυο χρόνια του Μaestro έχω γεμίσει με τόση αγάπη, νιώθω ότι ανήκω σε μια οικογένεια. Θέλω να ελπίζω ότι στο δεύτερο κύκλο θα έρθω κοντά με τον Ορέστη» είπε η Κλέλια Ανδριολάτου από την πλευρά της.

Δείτε εδώ το βίντεο: