«Θα μπει νέο πρόσωπο που θα..» - Οι αποκαλύψεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το Maestro 2 

Μίλησε ζωντανά από τους Παξούς!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα μπει νέο πρόσωπο που θα..» - Οι αποκαλύψεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το Maestro 2 

Ζωντανά από τους Παξούς μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής 28/4 ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και φυσικά αναφέρθηκε στις εξελίξεις του δεύτερου κύκλου της σειράς Maestro, που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως γνωρίζουμε ήδη, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει (δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες) με τους τηλεθεατές να ανυπομονούν να δουν τι θα συμβεί μετά τη δολοφονία του Χαράλαμπου.

Οι αποκαλύψεις του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για το Maestro 2

«Είναι η μέρα ορκωμοσίας του Φάνη και παράλληλα κάνουμε με την Κλέλια γύρισμα. Κάποιες μέρες κάνουμε διπλά γυρίσματα γιατί σε λίγες ημέρες πρέπει να φύγουμε. Δεν έχουμε που να μείνουμε! Το νησί ανεξάρτητα από το Maestro ήταν πάντα γεμάτο. Βέβαια το έχουν δει αρκετοί από τη σειρά.

Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια, τα περισσότερα γυρίσματα είναι και στην Αθήνα. Φαινομενικά κάποια πράγματα αλλάζουν αλλά στην πραγματικότητα την ώρα που γράφω και σκηνοθετώ δεν αλλάζει τίποτα. Έχω περισσότερη αγωνία γιατί μας βλέπουν περισσότερα μάτια. Θα μπουν βέβαια νέα πρόσωπα. Στο πρώτο επεισόδιο θα μπει νέο πρόσωπο που θα μείνει σε όλο τον δεύτερο κύκλο και είναι ο άνθρωπος που θα έρθει προκειμένου να εξιχνιάσει το έγκλημα που έγινε.

Κάθε πρόσωπο έχει αφηγητή και αυτή τη φορά έχω επιλέξει διαφορετικό τρόπο αφήγησης. Κάθε φορά που μιλάει ένας μιλάει για την ιστορία του άλλου ήρωα. Οι ήρωες έχουν ενωθεί, υπάρχει ένα έγκλημα και τώρα είναι οι συνέπειες αυτού», είπε μεταξύ άλλων ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Spoiler για τον δεύτερο κύκλο

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, την σεζόν που πέρασε, πραγματοποίησε την τηλεοπτική του επιστροφή, η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία, εφόσον το Maestro έγινε και η πρώτη ελληνική σειρά που κατάφερε να μπει στο Netflix. Η πρώτη σεζόν τελείωσε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο, με την αποκάλυψη του δολοφόνου του Χαράλαμπου, σοκάροντας τους τηλεθεατές, ωστόσο απ' ότι φαίνεται η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο συγκλονιστική.

Μπορεί να μην έχουν διαρρεύσει πολλά (δείτε εδώ το spoiler του θύτη, "Αντώνη"), ωστόσο μιας που ξεκίνησαν τα γυρίσματα οι ηθοποιοί αρχίζουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες από αυτά και έτσι λαμβάνουμε μερικά hint για όσα θα ακολουθήσουν.

Η Στεφανία Γουλιώτη, που υποδύεται την Αλεξάνδρα, την πρώην του μαέστρο, η οποία μετά τον χωρισμό τους αποφάσισε να προχωρήσει μόνη της σε εξωσωματική, φαίνεται πως θα κρατήσει πράγματι το μωρό και η κοιλίτσα της θα φουσκώσει πολύ. Οι backstage φωτογραφίες της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη το μαρτυρούν άλλωστε! Θα δημιουργήσει αυτό πρόβλημα στον "Ορέστη και στην Κλέλια";

«..to say “Hello” to @maestroinblue.tvseries Season2. Πρώτο γύρισμα!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της η πρωταγωνίστρια.

Στεφανία Γουλιώτη Maestro