Δεν πάει πουθενά χωρις... - Ο όρος που έθεσε η Μαρία Αντωνά για τη συμμετοχή της στο Survivor

Όλο το ρεπορταζ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες, σχετικά με τον ποιοι θα είναι οι πάικτες που τελικά θα συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor 2024. Τα σενάρια "δίνουν και παίρνου" για τα ονόματα τα οποία ενδεχομένως θα δούμε, φέτος ωστόσo η λίστα ακόμη δεν έχει "κλειδώσει" οριστικά (δείτε εδώ αποκλειστικά από το youweekly, τον παίκτη που θα δούμε φέτος).

Ο όρος που έβαλε η Μαρία Αντωνά για τη συμμετοχή της στο Survivor

Το πρωί της Τεταρτης 13/12, στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, ο Δημήτρης Σαράντος μετέφερε μια "καυτή" πληροφορία σχετικά την πρόταση που δέχτηκε η Μαρία Αντωνά από την παραγωγή του ριάλιτι. Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου, η ραδιοφωνική παραγωγός, δεν θα πάει πουθένα χωρίς τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη, δίνοντας έτσι τελεσίγραφο.

«Έχει γίνει πρόταση και στην Μαρία Αντωνά για να είναι και αυτή στον φετινό κύκλο του παιχνιδιου, Πρωτα έγινε η πρόταση στην Μαρία Αντωνά και αυτό που απάντησε στην Acun Media, είναι ότι δεν πρόκειται να πάει μόνη της και ότι θέλει να είναι μαζί και ο Άρης Σοϊλέδης.» είπε ο Δημήτρης Σαράντος

«Κι όμως έτσι έγινε. Πρώτα έκανε ραντεβού η Μαρία Αντωνά» επιβεβαίωσε από την πλευρά του ο Νίκος Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Η παραγωγη του Survivor είχε πάρα πολύ μεγάλο θέμα με τον Άρη Σοϊλέδη, δεν τον ήθελε γιατί υπήρχαν θέματα. Είχαν έρθει σε σύγκρουση. Αλλά τώρα, επειδή ξέρουν ότι είναι πολύ δυνατός παίκτης, είναι πάρα πολύ χρήσιμο φέτος να έχουν αυτό το ζευγάρι.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

Μπαίνει στο Survivor η μπουλντόζα του... Survivor!

Ο λόγος φυσικά για όσους δεν κατάλαβαν από το «μπουλντόζα»: Η Ειρήνη Παπαδοπούλου!

Ειρήνη Παπαδοπούλου Survivor

Σύμφωνα με επισφαλείς πληροφορίες η γνωστή τραγουδίστρια δεν έχει λόγους να μην δοκιμάσει για ακόμα μια φορά την τύχη της, αφού πρώτον κατά την παλιότερη συμμετοχή της είχε αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις και δεύτερον, τώρα που είναι ελεύθερη δεν έχει κάτι να την προβληματίζει!

Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram βίντεο από την σκληρή γυμναστική που κάνει τον τελευταίο καιρό...