Survivor 2024: "Κλείδωσε" η συμμετοχή του - Πετάει για Άγιο Δομίνικο πασίγνωστος ηθοποιός

Αποκλειστικό! Θα γίνει το... έλα να δεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 2024:

Πυρετώδεις είναι οι συζητήσεις ανάμεσα στην Ατζούν Μίντια και πρόσωπα για τους Διάσημους και τους Μαχητές του Survivor 2024. Ήδη από τα γραφεία έχουν περάσει πάρα πολλά πρόσωπα, ειδικά γνωστά ονόματα της τηλεόρασης, όπως για παράδειγμα πολύ αγαπητός παρουσιαστής.

Εμείς στο Youweekly.gr όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος θα σας μεταφέρουμε όλο το κλίμα και αποκλειστικά ρεπορτάζ για τα όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες. Ήδη σας έχουμε "καυτό" spoiler για έναν από τους παίκτες που μπαίνουν στην ομάδα των Διάσημων.

Τέλος του Δεκέμβρη όλοι οι παίκτες πρέπει να μπουν στο αεροπλάνο και μαζί με τον παρουσιαστή να πετάξουν για τον Άγιο Δομίνικο ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και αρχές Γενάρη να γίνει η μεγάλη πρεμιέρα. Ο Γιώργος Λιανός ήδη δηλώνει ενθουσιασμένος που θα επιστρέψει στην παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Αυτός ο ηθοποιός είναι οριστικό πως μπαίνει στο Survivor

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr ένα από τα πολλά πρόσωπα που πέρασαν από τα γραφεία της εταιρίας παραγωγής και έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες είναι ο Αλέξης Παππάς! Ο ηθοποιός όπως φαίνεται θέλει να "καθαρίσει" το όνομα του από όσα είχε κατηγορηθεί στον 4ο κύκλο.

Δείτε επίσης: Από την Ελένη Μενεγάκη στο Survivor - Αυτός είναι ο πρώην συνεργάτης της παρουσιάστριας που συζητάει να μπει στο παιχνίδι!

Survivor 2024 Αλέξης Παππάς

Μάλιστα, όπως γνωρίζουμε είναι και από τους πιο ακριβοπληρωμένους! Μπορεί ο Ατζούν φέτος να έριξε λίγο το κασέ του, ωστόσο, κατάφερε να του αποσπάσει τα περισσότερα χρήματα. Άλλωστε σίγουρα οι εντάσεις που μπορεί να δημιουργήσει και τα αιχμηρά του λόγια θα τραβήξουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Εκτός ωστόσο του Αλέξη Παππά, της Κατερίνας Δαλάκακαι ακόμη μιας αθλήτριας πολύ γνωστής, που πλέον θεωρούνται σίγουροι, ακόμη ένα πρόσωπο που έχουμε ακούσει πως μπαίνει στο Suvivor 24 είναι ο... (κρατηθείτε)... Τζέιμς Καφετζής!

Ο Τζέιμς είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα που έχει περάσει από το ριάλιτι επιβίωσης και από περασμένους κύκλους το κοινό ζητούσε να μπει στο παιχνίδι! Λέτε τελικά να τον πείσει ο Ατζούν;