«Κορίτσια μου, γλυκές μου ομορφιές...» - Η ξεκαρδιστική μίμηση της Κατερίνας Ζαρίφη στη Φαίη Σκορδά

Γέλια μέχρι δακρύων

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Κορίτσια μου, γλυκές μου ομορφιές...» - Η ξεκαρδιστική μίμηση της Κατερίνας Ζαρίφη στη Φαίη Σκορδά

Η γνωστή και αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός, αλλά και οικοδέσποινα της εκπομπής "Οδός Ζαρίφη 2", του Open, Κατερίνα Ζαρίφη, έχει αποδείξει πολλές φορές το χιούμορ της, είτε μέσω της ίδιας της εκπομπής της (δείτε εδώ το δώρο που έκανε στο Δημήτρη Αλεξάνδρου για τη γιορτή του), είτε και σε άλλες περιπτώσεις, όπως όταν αυτό σαρκάζεται και τρολάρει τον εαυτό της (δείτε εδώ τη φωτογραφία, που κοροϊδεύει τον εαυτό της).

Η ίδια σήμερα, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή "Fay's Time", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ, και αποφάσισε κατά την είσοδό της να μιμηθεί την οικοδέσποινα, Φαίη Σκορδά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα όλο το πάνελ της εκπομπής να πέσει κάτω από τα γέλια μέχρι δακρύων.

Η ξεκαρδιστική μίμηση της Φαίης Σκορδά από την Κατερίνα Ζαρίφη

«Κορίτσια μου, ομορφιές γλυκές μου, γλυκές μου ομορφιές... Καλώς ήρθατε, τα κορίτσια μου τα γλυκά τα όμορφα... Ομορφιά υπάρχει παντού, όμορφά μου όμορφα, γλυκά μου εσείς... Έπεσα στο ίσιωμα; Έλα Παναγία και Χριστέ μου... Καλέ τι Γκούφι είμαι εγώ!

Καλώς ήρθατε και φιλιά στα αγόρια, που αγαπάνε τα κορίτσια μου μόνο... Γιατί γελάς καλέ; Μυρίζει μυρωδιές... Μυρίζουν μυρωδιές τα πλατό μας... Είναι ώρα για "Fay's time", μπράβο... Ομορφιές μου, πέφτω και στην καρέκλα... Ανατινάζω, εάν θέλω ένα μίξερ, όλα μου συμβαίνουν...

Καλέ, για να δω στο κινητό μου τι ώρα ξεκινήσαμε, νομίζω, πως ξεκινήσαμε νωρίτερα.... Να να να... Ξεκινάμε με κέφι, με χορό, με θέματα, με θέματα όχι από την ελληνική τηλεόραση... Δε θέλω να πιάσω την ελληνική τηλεόραση, σήμερα, θα πιάσω την ταϊλανδέζικη...», έκανε η αγαπημένη παρουσιάστρια αντιμετωπίζοντας με χιούμορ τα αστεία περιστατικά, που έχουν συμβεί στη συνάδελφό της. Με την ίδια την οικοδέσποινα της εκπομπής να έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια και να μη σταματάει.