Γυμνός στο ντουζ: "Άναψε" φωτιές το αποκαλυπτικό βίντεο του Γιώργου Καράβα στο Instagram

Χαμός στα σχόλια

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Πανικό προκάλεσε το νέο βίντεο του Γιώργου Καράβα στο Instagram, όπου κάνει ντουζ στο μπάνιο του ολόγυμνος, (δείτε εδώ ολόκληρο το πολυτελές σπίτι του) με της θαυμάτριες να παραλληρούν στα σχόλια, ενώ από την άλλη πλευρά, ορισμένοι δεν "το πήραν" και τόσο καλά.

Η "καυτή" ανάρτηση του Γιώργου Καράβα

Συγκεριμένα, την Τρίτη 13/12, το γνωστό μοντέλο ανήρτησε, στον προσωπικό του λογαργιασμό ένα μικρό βίντεο σε slow motion, όπου φαίνεται, πίσω από το θολό τζάμι του μπάνιου του να κάνει ντουζ, γυμνός. Η δημοσίευσε μετρά ήδη 4,6 χιλιάδες likes, ενώ τα σχόλια από τους ακολούθους του είναι επικά!

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Το παρασκήνιο πίσω από τη σχέση του με τη Ραφαέλα Ψαρρού

Το Σάββατο 2/9 ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή ''Δύο στις 10'' και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη γνωριμία του με την σύζυγό του Ραφαέλα Ψαρρού.

«Αυτό που έκανα ως άντρας απέναντι σε μια γυναίκα που μου άρεσε και θέλησα να γνωρίσω ήταν να της κάνω μια προσέγγιση, που σήμερα είναι πολύ σημαντική, λέγοντας την αλήθεια μου. Ζούμε σε μία εποχή όπου η προσέγγιση είναι πολύ σημαντική. Δεν ήθελα να ζητήσω το τηλέφωνο οπότε της έδωσα την ευκαιρία μέσω της επαγγελματικής μου κάρτας ως personal trainer.

Η μόδα θα λειτουργούσε αρνητικά, υπάρχουν ταμπού και κάποιες ανασφάλειες, γιατί κάποιος άνθρωπος ίσως να μην γνωρίζει ότι είναι επάγγελμα....έδωσα λοιπόν την ευκαιρία μέσα από μια εκλεπτυσμένη απόρριψη, γιατί υπάρχει και αυτή στο πρόγραμμα.

Άργησε, μου έψησε λίγο το ψάρι στα χείλη η αλήθεια είναι. Η Ραφαέλα εκείνη την περίοδο εργαζόταν σε ένα μαγαζί, όπου είχαμε έναν κοινό φίλο, που αυτός βοήθησε να σπάσει λίγο ο πάγος και να εξηγήσει την ποιότητά μου ως άνθρωπος. Όντως το κομμάτι της μόδας ήταν ανασταλτικό - έλεγε δε θέλω να μπλέξω με έναν άνθρωπο, που είναι δεξιά, αριστερά - αλλά όλα πήγαν καλά», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καράβας.