«Η γιαλατζί τηλεόραση που την βαφτίσαμε podcast είναι φτηνιάρικο και...» - Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του "Πρωινού"

«Χάνονται εργατικά χέρια...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Η γιαλατζί τηλεόραση που την βαφτίσαμε podcast είναι φτηνιάρικο και...» - Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του

Ένα έντονο ξέσπασμα είχε το πρωί της Τετάρτης 13/12, ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπή του Το Πρωινό, με αφρομή την προβολή ενός αποσπάσματος του podcast, της Μαίρης Συνατσάκη. Ωστόσο το περιοχόμενο του βίντεο δεν είχε καμία σχέση με την αντίδραση του παρουσιάστη.

Η γνωστή Influencer, συζητούμε με τους συμμετέχοντες για τις ερωτικές σχέσεις και το σεξ. Μάλιστα μεταξύ άλλων προχώρησε σε μια προσωπικη της εξομολόγηση σχετικά με το ότι στην δεκαετία των 20-30 η ίδια αισθανόταν πίεση στο ερωτικό κομμάτι «Θυμάμαι τον εαυτό μου στα 20-30 σε σχέση με το κομμάτι του σεξ να νιώθω την πίεση ότι πρέπει να κάνω έτσι όπως κάνουν στις ταινίες. Είχα πολύ και αυτό το να ικανοποιήσω τους άλλους ανθρώπους. Γενικά να είμαι αυτή που θα θέλουν οι άλλοι άνθρωποι και να παίρνουν την αποδοχή τους. Νομίζω ότι και το σεξ...»(δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε).

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την αντίθεση του να γίνονται τα Podcast, τηλεοπτικές εκπομπές.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν τα podcasts και δεν κάνουμε κανονικές εκπομπές. Το podcast υποτίθεται είναι ένα ραδιόφωνο που κάνεις μια συνέντευξη και προβάλλεται. Από τη στιγμή που στο podcast μπήκαν φώτα, μακιγιάζ, κάμερα και σκηνικό, δεν καταλαβαίνω γιατί το ραδιόφωνο το βαφτίσαμε podcast και το podcast μαζί με το ραδιόφωνο το κάναμε τηλεόραση. Για να έχουμε να λέμε ότι είμαστε μοντέρνοι;» ανέφερε ο παρουσιάστής.

«Χάνονται εργατικά χέρια, κάμερες, επαγγελματικό μακιγιάζ κλπ… Αν θέλουμε να κάνουμε τηλεόραση, να δουλέψουν οι άνθρωποι της τηλεόρασης για να γίνει μια σωστή εκπομπή. Η γιαλατζί τηλεόραση που την βαφτίσαμε podcast είναι φτηνιάρικο και για μένα κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Αν δεν θέλουν να κάνουν εκπομπή στην τηλεόραση, γιατί στήνουν καμερούλα απέναντί τους;» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε εδώ ολόκληρο το Podcast: