«Θυμάμαι τον εαυτό μου να νιώθω την πίεση ότι πρέπει να κάνω έτσι όπως κάνουν στις ταινίες...» - Οι "καυτές" αποκαλύψεις της Μαίρης Συνατσάκη για τις ερωτικές της εμπειρίες

Τι είπε στο podcast της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Μια συζήτηση γύρω από τις ερωτικές σχέσεις και το σεξ, είχαν στο podcast της Μαίρης Συνατσάκη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Αθηνά Τσαγκαράκη. Η γνωστή Influencer λοιπόν, αποκάλυψε μεταξύ άλλων το πως ένιωθε εκείνη σχετικά με αυτό το κομμάτι στην ηλικία των 20-30. Οι δηλώσεις προβλήθηκαν από την εκπομπή Πρωινό.

Η Μαίρη Συνατσάκη, κάνει, κατά καιρούς, αιχμηρές δηλώσεις που σχολιάζονται αρκετά. Πρόσφατα μάλιστα, σε άλλο podcast της, είχε μιλήσει για τον λόγο που αποσύρθηκε από την τηλεόραση, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων και μία νέα κόντρα ανάμεσα σε εκείνη και τη Ζήνα Κουτσελίνη σχετικά με ένα περιστατικό που είχε συμβεί σε εκπομπή της πριν 10 χρόνια (δείτε εδώ τι συνέβη).

Οι δηλώσεις της Μαίρης Συνατσάκη για τις ερωτικές τι εμπειρίες

«Θυμάμαι τον εαυτό μου στα 20-30 σε σχέση με το κομμάτι του σεξ να νιώθω την πίεση ότι πρέπει να κάνω έτσι όπως κάνουν στις ταινίες. Είχα πολύ και αυτό το να ικανοποιήσω τους άλλους ανθρώπους. Γενικά να είμαι αυτή που θα θέλουν οι άλλοι άνθρωποι και να παίρνουν την αποδοχή τους. Νομίζω ότι και το σεξ στα 20 – 30 είναι ότι να ναι» αποκάλυψε, μεταξύ άλλων η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε εδώ το βίντο:

Οι 12 σύντροφοι της και το σύμφωνο συμβίωσης με τον... Νίκο Μουτσινά

Η Μαίρη Συνατσάκη, σπανίως αναφέρεται στην προσωπική της ζωή, μάλλον της προέκυψε από το ενδιαφέρον του κόσμου, όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον τραγουδιστή Μύρωνα Στρατή που έληξε το 2014. Οι δυο τους έκτοτε διατηρούν άψογες σχέσεις, ενώ ενδεικτικό είναι πως όταν κι εκείνος έγινε πρόσφατα πατέρας, η Μαίρη Συνατσάκη ήταν ανάμεσα στα άτομα που του ευχήθηκαν. Έχει παραδεχτεί μεταξύ άλλων ότι είχε 11-12 σχέσεις στη ζωή της. Πέρα από τον Μύρωνα Στρατή την είχαμε συναντήσει στο πλευρό του ηθοποιού της «Μουρμούρας», Σπύρου Χατζηαγγελάκη, και του επίσης ηθοποιού Αιμιλιανού Σταματάκη, ενώ μέσα από τον χώρο του θεάτρου θα γνωρίσει και τον πατέρα της κόρης της.

Μαίρη Συνατσάκη Ίαν Στρατής

Με τον Ίαν Στρατή γνωρίζονταν από το 2017, όταν συνεργάστηκαν στο μιούζικαλ «Hair: The American Tribal Love-Rock Musical», χρειάστηκε ωστόσο να περάσουν τρία χρόνια για να γίνουν ζευγάρι. «Πάντα μου άρεσε αλλά ήταν λίγο πιο τρελούλης παλιά, ήξερα δηλαδή, ότι αν πάω κατά εκεί, θα καταστραφούμε», έλεγε στην εκπομπή «Μαμά-δες», αλλά προς το παρόν έχει διαψευστεί με τον πιο γλυκό τρόπο, αφού στις 5 Δεκεμβρίου 2022 γεννήθηκε και η πρώτη τους κόρη.

Το ζευγάρι υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν έρθει στον κόσμο η μικρή Ολίβια, αλλά όπως θα φανερωνόταν στη συνέχεια, δεν ήταν και το πρώτο για εκείνη. Πρωτοσέλιδο δημοσίευμα εφημερίδας την ήθελε να υπογράφει σύμφωνο συμβίωσης με τον κολλητό της φίλο Νίκο Μουτσινά. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, εκείνος θα το επιβεβαιώσει χρόνια αργότερα, εξηγώντας και τους λόγους που το έκαναν στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Η Μαίρη έκανε την υπέρτατη πράξη που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για μένα. Προσφέρθηκε να με βοηθήσει σε μια διαδικασία για να μπορέσω να βρω μια παρένθετη μητέρα που θα φέρει στον κόσμο το δικό μου παιδί και δυστυχώς, από το δημαρχείο που καταθέσαμε, είδαν τα ονόματα. Το έδωσαν στη δημοσιότητα και δεν βοήθησε καθόλου στην υπόθεση».

Νίκος Μουτσινάς Μαίρη Συνατσάκη

Δηλώσεις που συζητήθηκαν

Πάντα κοντά στους φίλους της, καθώς και σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τα προσωπικά της social αλλά και μέσα από συνεντεύξεις της, παίρνει θέση για κοινωνικά θέματα. Στο παρελθόν δεν είχε διστάσει να στηλιτεύσει τις δηλώσεις του Πάνου Καλίδη για την ομοφυλοφιλία, καθώς και να γράψει: «Δηλώνω ξεκάθαρα έχοντας σώας τας φρένας, μη φυσιολογική, ανύπαντρη, χωρίς οικογένεια, ανεπάγγελτη επαγγελματίας ομοφυλόφιλη, μετριότατη ηθοποιός και άσχημη στην τοποθεσία Μπανανία και είμαι καλά», παίρνοντας έτσι το μέρος του Σπύρου Μπιμπίλα στην κόντρα του με τον Αλέξη Κούγια.

Μιλώντας για το κοινωνικό φύλο, είχε βρεθεί στο στόχαστρο μόλις πριν από λίγους μήνες, καθώς σε ανάρτησή της έλεγε ότι «Το παιδί μου είναι βιολογικά κορίτσι, θα αποφασίσει εκείνη το κοινωνικό της φύλο», κάτι που μεταξύ άλλων έφερε την αντίδραση του ψυχιάτρου Δημήτρη Σούρα που της απάντησε σε σκληρό τόνο. Όπως διευκρίνισε στη συνέχεια η Μαίρη Συνατσάκη πάντως εννοούσε ότι θα αποδεχτεί την κόρη της σε κάθε περίπτωση. Και η ατάκα «δεν μπορώ να προσδιοριστώ με τον όρο μαμά ακόμα» σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με τα αρνητικά σχόλια να γεμίζουν... κορνίζες που ανέβασε η ίδια σε αναρτήσεις της, με δόση χιούμορ, απαντώντας σε ορισμένους χρήστες.

Μαίρη Συνατσάκη Δημήτρης Ουγγαρέζος Γιώργος Λιάγκας

Αυτοί ήταν και μάλλον μερικοί από τους λόγους που ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος την χαρακτήρισε... θεματοφύλακα της πολιτικής ορθότητας, με τον Γιώργο Λιάγκα να τοποθετείται σε αντίστοιχο τόνο και να λέει: «Ακόμα και όταν έχεις δίκιο, όταν κουνάς πολύ έντονα το δάχτυλο και στιγματίζεις ανθρώπους και συμπεριφορές, να ξέρεις, να περιμένεις ότι κάποια στιγμή θα βγουν και τα δικά σου. Όχι λάθη, αλλά και οι δικές σου συμπεριφορές και προσεγγίσεις στη φόρα. Είναι νομοτελειακό».