«Εκεί μέσα υπάρχουν εικόνες με τάματα ανθρώπων... είναι ασέβεια» - Σφοδρές αντιδράσεις για την πιρουέτα της Τοπαλίδου στον γάμο με τον Κουρή

Μέσα στην εκκλησία κατά τη διάρκεια του μυστηρίου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το απόγευμα της Τρίτης 12/12 η Έλενα Τοπαλίδου παντρεύτηκε τον Νίκο Κουρή στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου - Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου, δίπλα στον γιο τους, ο οποίος συνόδευσε και την μητέρα του στην εκκλησία (δείτε εδώ φωτογραφίες από την άφιξη και την αντίδραση του ηθοποιού όταν αντίκρισε την σύζυγό του με το νυφικό), αλλά και σε πολλούς φίλους, συνεργάτες και συγγενείς τους.

Λίγο πριν λήξει το μυστήριο, ωστόσο, ο ιερέας είπε την εξής φράση "η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα", την οποία πολλές γυναίκες περιμένουν για να πατήσουν το πόδι του συντρόφου τους. Η σύζυγος του ηθοποιού, όμως, εκείνη την ώρα έκανε κάτι απρόσμενο. Σήκωσε το πόδι της προς τα πίσω κι έκανε μια πιρουέτα.

Αντιδράσεις για την πιρουέτα της Τοπαλίδου στον γάμο με τον Κουρή

Η κίνησή της αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, αφού στα πάνελ των πρωινών εκπομπών υπήρξε μεγάλη συζήτηση γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Στο Πρωινό, μάλιστα, έγινε λόγος περί ασέβειας.

«Είναι ασέβεια στον χώρο. Δεν είναι σε πίστα νυχτερινού κέντρου... Εκκλησία είναι. Θα μπορούσε να επιδείξει εγκράτεια στις επιθυμίες της και λίγο αργότερα θα κατέβαινε από αυτό το κατώφλι της εκκλησίας, θα πήγαινε στο νυχτερινό κέντρο, όπως και το έκανε. Μην τα κάνουμε όλα ίσιωμα βρε παιδιά», είπε συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα.

«Έλα ρε συ τώρα. Πιστεύετε ότι είναι ασέβεια αυτό και δεν είναι άλλα που συμβαίνουν στους γάμους; Που λένε "θες να πούμε τις μισές ευχές, γιατί αλλάζει η χρέωση;". Δεν με δυσαρεστεί καθόλου αυτή η εικόνα. Αλήθεια το λέω. Εκείνη την ώρα της ήρθε να εκδηλώσει έτσι την χαρά της για ένα δευτερόλεπτο και επιμένω ότι δείχνουν σεβασμό», σχολίασε τότε ο Βαγγέλης Περρής.

«Είναι μέσα στο ναό, είναι λίγο βαρύ το σκηνικό...», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια και η δημοσιογράφος δήλωσε ξανά: «Εκεί μέσα υπάρχουν εικόνες με τάματα ανθρώπων... και εκεί μπροστά βλέπουμε μία γυναίκα να κάνει χορευτικές φιγούρες. Δεν μου αρέσει αυτό. Μου χαλάει την αισθητική. Θεωρώ ότι είναι ασέβεια. Είναι θέμα αισθητικής, δεν έχουμε όλοι την ίδια αισθητική», με την Ελένη Βουλγαράκη να εκνευρίζεται από αυτά που άκουγε ζητώντας να προχωρήσουν στο επόμενο θέμα.

Στο Happy Day, από την άλλη πλευρά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιμήθηκε την νύφη και έκανε με την σειρά της τη δική της φιγούρα, ενώ την μιμήθηκε και η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της στο MEGA.

Δείτε επίσης: Τον περνάει 2 χρόνια: Ποια είναι η σύζυγος του Νίκου Κουρή, Έλενα Τοπαλίδου - Η μάχη με την νευρική ανορεξία και η καταγωγή της

Τσιμτσιλή πιρουέτα Τοπαλίδου