«Δεν το έχουμε σβήσει...» - Το κοινό τατουάζ του Αριστομένη Γιαννόπουλου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Δεν έχουμε κόψει ποτέ την επικοινωνία μας...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast at Star παραχώρησε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, ο οποίος ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, αλλά και για τον Στάθη Σχίζα, με τον οποίο έτυχε να βρίσκονται στην ίδια εκδήλωση, χωρίς βέβαια να ανταλλάξουν κουβέντα.

Δέχθηκε ερωτήσεις και για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, την πρώην σύζυγό του, αποκαλύπτοντας πως οι δυο τους έχουν ένα κοινό τατουάζ, το οποίο δεν έχουν σβήσει - ακόμα τουλάχιστον - από το σώμα τους. Τατουάζ για την ξανθιά επιχειρηματία έχει κάνει και ο Στάθης Σχίζας (δείτε εδώ).

Το κοινό τατουάζ του Αριστομένη Γιαννόπουλου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Όταν οι δημοσιογράφοι τον ενημέρωσαν πως στον ίδιο χώρο με εκείνον βρισκόταν ο πρώην της κάποτε γυναίκας του, είπε: «Όντως; Δεν είδα τον Στάθη. Μπράβο του, καλά κάνει ο άνθρωπος. Δεν έτυχε να τον δω» και σε ερώτηση σχετικά με το αν θα του μιλούσε, δήλωσε: «Όχι παιδιά, δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Γιατί να μιλήσω; Δεν έχω να πω κάτι…».

Για το τατουάζ που έχει κάνει με την Παναγιώταρου, επισήμανε: «Εγώ έχω κάνει διάφορα τατουάζ τα οποία δεν θέλω να σχολιάσω τώρα με διάφορα ονόματα και στοιχεία. Έχουμε επικοινωνία με την Αλεξάνδρα, δεν έχουμε κόψει ποτέ την επικοινωνία μας. Δεν είναι θέμα ονόματος, αλλά έχουμε κάτι κοινό που δεν το έχουμε σβήσει… Γιατί να το σβήσω; Τα τατουάζ γι' αυτό τα κάνεις».

Όσον αφορά στα πισωγυρίσματα και στην επιστροφή σε κάποια πρώην του γενικότερα, ανέφερε: «Έχω μάθει να μη λέω ποτέ όχι, αλλά όταν επιστρέφεις σε κάτι δοκιμασμένο το κάνεις για συγκεκριμένους λόγους, όχι για να το ξαναδοκιμάσεις. Άρα πιθανότατα όχι... Επανασύνδεση μου έχει τύχει, αλλά για να είμαι τώρα μόνος σημαίνει ότι δεν...»

Τέλος, όταν ρωτήθηκε εάν σε επόμενο event θα προσπαθούσε να προσεγγίσει τον Στάθη Σχίζα και να τον γνωρίσει, τόνισε: «Δεν υπάρχει λόγος να γνωριστούμε».

Δείτε επίσης: «Θεωρώ ότι με την Αλεξάνδρα είχαμε πιο έντονη σχέση απ' ό,τι είχε με τον κύριο Γιαννόπουλο», «Είναι αρρωστημένο...» - Η απάντηση του Αριστομένη στον Στάθη Σχίζα