«Αυτό εμένα δε μου αρέσει ιδιαίτερα...» - Η αποκάλυψη του Στάθη Σχίζα για το "Survivor" και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Πού είναι το τατουάζ που έχει κάνει για την πρώην αγαπημένη του;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο δημοφιλής επιχειρηματίας, Στάθης Σχίζας, είναι ένα αρκετά προβεβλημένο πρόσωπο. Τον τελευταίο καιρό έχει "τραβήξει" λίγο παραπάνω τα φώτα της δημοσιότητας, από τη μία λόγω του χωρισμού του με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις της για τη σχέση τους σήμερα), αλλά και με τα νέα του επαγγελματικά βήματα (δείτε εδώ πού είναι το μαγαζί, που άνοιξε).

Πρόσφατα, μάλιστα η πρώην αγαπημένη του, αποκάλυψε, πως εκείνος, όταν ήταν σε σχέση έκανε ένα τατουάζ για εκείνη στο σώμα του (δείτε εδώ τι είπε), αλλά παράλληλα πολλά είναι και τα σενάρια, που τον θέλουν να μπαίνει ξανά στο "Survivor", για τρίτη φορά, ώστε να ξανά βρει τον έρωτα. Σε βραδινή δημόσια εμφάνιση, που πραγματοποίησε πριν λίγο καιρό, παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες και απάντησε σε όλα. Τα λόγια του παρουσιάστηκαν, σήμερα, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, στην πρωινή εκπομπή "Breakfast@Star", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star.

Η αποκάλυψη του Στάθη Σχίζα για το τατουάζ για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και το "Survivor"

«Δεν είμαι εκδικητικός, αδιάφορος είμαι. Άμα γίνει κάτι, μετά αδιαφορώ. Αν με απατήσει μια σύντροφος, δε θα την εκδικηθώ. Στην κακία, δεν απαντάς με κακία, στην κακία απαντάς με αδιαφορία. Συγχωρώ ανάλογα με το τι μου έχει κάνει ο άλλος.

Ίσως και να έχει χτυπήσει το κινητό μου για το "Survivor". Στο παιχνίδι θα πάω να βρω το νέο έρωτα; Δε νομίζω, να πάω εκεί, για να βρω σύντροφο. Δε στέλνω προσκλήσεις για να έρθουν στο μαγαζί. Εμένα το μαγαζί μου είναι ανοιχτό για να έρθει όλος ο κόσμος.

Δε θα έκανα σχέση με την Κάτια Ταραμπανκο επειδή μια πρώην σύντροφός μου τα έχει με τον πρώην της. Δε κάνω αλλαξό τέτοια. Ισχύει ότι είχα κάνει τατουάζ το όνομα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, δε σβήνει μόνο του το τατουάζ. Πριν κάνω κάτι το σκέφτομαι πάρα πολύ. Όταν αλλάξουν τα πράγματα, αν αλλάξουμε και αυτά που έχουμε κάνει, είμαστε ανώριμοι. Το κρατάω, για να μου θυμίζει ένα κομμάτι της ζωής μου. Δεν πέφτει συχνά το μάτι μου εκεί, γιατί δεν είναι σε εμφανές σημείο. Δεν μπορώ να σας το δείξω, δεν είναι στα χέρια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο γνωστό επιχειρηματίας.