«Ωραίο είναι! Δεν ξέρω τώρα αν...» - Η απάντηση της Παναγιώταρου για το τατουάζ του Σχίζα με το όνομα της

Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ωραίο είναι! Δεν ξέρω τώρα αν...» - Η απάντηση της Παναγιώταρου για το τατουάζ του Σχίζα με το όνομα της

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε βραδινή έξοδο της. Οι δημοσιογράφοι λοιπόν της απέσπασαν δηλώσεις για την προσωπική της ζωή. Οι σχέσεις της τόσο με τον πρώην σύζυγό της Αριστομένη Γιαννόπουλο όσο και με τον Στάθη Σχίζα πολλές φορές έχουν βρεθεί στο επίκεντρο.

Μάλιστα, παρόλο που με τον νικητή του Survivor έχει χωρίσει εδώ και περίπου 6 με 7 μήνες, δέχεται ακόμη ερωτήσεις σχετικά με το χωρισμό τους αλλά και τις σχέσεις τους σήμερα. Άλλωστε μέχρι και πρόσφατα είχαν απασχολήσει, λόγω ενός καβγά τους σε νυχτερινό κέντρο, αλλά και μετά από δηλώσεις που είχε κάνει ο Στάθης για τον πρώην σύζυγό της.

Οι νέες δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα

«Η επόμενη σχέση μου θα δοκιμαστεί πρώτη και μετά θα βγει στα φώτα της δημοσιότητας. Μετά σε κυνηγάει αυτό που ακολουθεί», αποκάλυψε αρχικά για την προσωπική της ζωή.

Ενώ, δημοσιογράφος την ρώτησε και για το τατουάζ που την είχε κάνει στο σώμα του ο Στάθης Σχίζας: «Ωραίο είναι να σε κάνει κάποιος πάνω του τατουάζ. Δεν ξέρω αν τώρα το έσβησε. Δεν με είχε ενημερώσει», είπε.

Τι έχει αφήσει στο σπίτι που έμεναν μαζί;

Όταν ο Στάθης έκανε τουρ στο σπίτι του (δείτε το εδώ), έδειξε πως υπάρχει στα ντουλάπια της κουζίνας του και μία κούπα με το όνομα της influencer, κάτι που δεν γνώριζε η ίδια και άκουσε για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα.

«Μια τεράστια έκπληξη στα γενέθλιά μου ήταν πριν κάποια χρόνια, που μου έκανε πρόταση γάμου ο πρώην άντρας μου. Απολύτως φυσιολογικό ο Αριστομένης να μην χαιρετήσει τον Στάθη Σχίζα, κι εγώ όταν δεν ξέρω κάποιον δεν τον χαιρετάω. Είναι λογικό να έχει νέα σχέση. Με τον καιρό, όταν υπάρχουν νέοι σύντροφοι ξεχνιούνται και τα παλιά. Δεν την έχω γνωρίσει, έχουμε επαφές, αλλά δεν έχουμε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο Σουηδίας... Κατά τα άλλα είμαστε πάρα πολύ καλά», είχε πει αρχικά για τον κάποτε σύζυγό της (δείτε εδώ τι δηλώνει εκείνος για τη νέα του σύντροφο).

Για την κούπα του νικητή του Survivor 5, σημείωσε: «Υπάρχει τέτοια κούπα; Πίνει με χαρά τον καφέ του σε αυτή; Δεν το ήξερα. Αυτές τις λεπτομέρειες από εσάς τις μαθαίνω…».

Όταν ρωτήθηκε για τα υλικά που βάζει στα μελομακάρονα που φτιάχνει, επισήμανε: «κάθε χρόνο η ίδια ερώτηση και ακόμα δεν έχω μάθει… Στα μελομακάρονα βάζω μέλι, καρύδι, αλεύρι, ζάχαρη και λάδι. Έχω να τα φτιάξω σίγουρα εφτά χρόνια.».