Νέο βήμα στην προσωπική ζωή του Στάθη Σχίζα, σε απόσταση αναπνοής από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τον τσακωμό τους

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νέο βήμα στην προσωπική ζωή του Στάθη Σχίζα, σε απόσταση αναπνοής από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τον τσακωμό τους

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, εντόπισε τον Στάθη Σχίζα και κλήθηκε να απαντήσει για την πρώην του, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, με την οποία τσακώθηκε σε νυχτερινό κέντρο την ημέρα της γιορτής της (δείτε εδώ το βίντεο).

Ο ίδιος, λοιπόν, αποκάλυψε τι συμβαίνει όσον αφορά στην προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του με την επιχειρηματία και διάσημη influencer και ποιες είναι οι δικές τους σχέσεις, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για το νέο του βήμα.

Οι πρώτες δηλώσεις του Στάθη Σχίζα μετά τον τσακωμό του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Δεν μου έγινε κάποια πρόταση για το I am celebrity, μάλλον θα ξέρουν ότι δεν μου αρέσουν οι κατσαρίδες, αν και νομίζω ότι θα είναι ένα πρόγραμμα με πολλή πλάκα. Εγώ βρίσκομαι σε μια άλλη φάση, επιχειρηματική», είπε αρχικά ο ίδιος, εξηγώντας πως αυτό το καλοκαίρι πήρε τον χρόνο που χρειαζόταν για να μπορέσει να γεμίσει τις μπαταρίες του και να επιστρέψει στη δουλειά με περισσότερη ενέργεια.

«Αυτή τη στιγμή δεν ασχολούμαι με τα προσωπικά μου, έδωσα αλλού το βάρος, δεν υπάρχει και χρόνος», επισήμανε, μάλιστα, στη συνέχεια.

«Στο Κολωνάκι όλα τα μαγαζιά κοντά είναι, δεν έχουμε να χωρίσουμε και κάτι», εξήγησε έπειτα, δηλώνοντας πως το νέο του μαγαζί είναι περίπου στα 100 μέτρα από το δικό της.

Δείτε επίσης: Άνοιγε σαμπάνιες και χαμογελούσε στον φακό - Φωτογραφίες από το εορταστικό τραπέζι της Παναγιώταρου πριν τον τσακωμό με τον Σχίζα