Άνοιγε σαμπάνιες και χαμογελούσε στον φακό - Φωτογραφίες από το εορταστικό τραπέζι της Παναγιώταρου πριν τον τσακωμό με τον Σχίζα

Λίγο πριν την "καταστροφή"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έγινε πρώτο θέμα συζήτησης πριν από λίγες ημέρες, καθώς διέρρευσε βίντεο το οποίο την δείχνει να τσακώνεται με τον πρώην της, Στάθη Σχίζα, σε νυχτερινό κέντρο, μήνες μετά τον χωρισμό τους (δείτε εδώ το βίντεο).

Μέρες αργότερα, λοιπόν, έγινε γνωστό πως εκείνη την ημέρα η ξανθιά Influencer είχε γιορτή και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από την έξοδό της σε μαγαζί στη Λυκόβρυση όπου διασκέδασε με την παρέα της.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το βράδυ του τσακωμού της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα

Είχε επιλέξει να φορέσει ένα ασπρόμαυρο φόρεμα με κουμπιά και μαύρα πέδιλα, το οποίο συνδύασε με ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν και στο πλευρό της στάθηκαν κάποιοι από τους αγαπημένους της φίλους, ανάμεσα στους οποίους είναι η Εμινέ Γεσίρ, ο Δημήτρης Σταματίου, η Άννα Ζηρδέλη, ο Νίκος Γεωργιάδης και η Βαλέρια Χοψονίδου (δείτε εδώ τον σύντροφό της).

Όλοι μαζί συζητούσαν, γελούσαν και έπιναν ποτά, ενώ η εορτάζουσα άνοιξε και ένα μπουκάλι σαμπάνιας για να κεράσει τα οικεία της πρόσωπα.

Παναγιώταρου έξοδος

Παναγιώταρου γιορτή φίλοι

Παναγιώταρου γιορτή

Παναγιώταρου γιορτή Γεωργιάδης

Παναγιώταρου γιορτή Βαλέρια Χοψονίδου

O χορός και τα insta stories της στα μπουζούκια

Οι πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη βρίσκουν την επιχειρηματία στην Αθήνα και μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου (2/9) η ίδια διασκέδασε στο νυχτερινό μαγαζί της, που εμφανίζεται ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Στο πρώτο τραπέζι είχε καθίσει η Παναγιώταρου μαζί με καλό της φίλο. Η ίδια μάλιστα έκανε κατά της διάρκεια, που διασκέδαζε μερικά insta stories, καθώς στο τέλος δημοσίευσε το τραγούδι ''Σου απαγορεύεται'', στο οποίο έβαλε το συγκεκριμένο σύμβολο της απαγόρευσης για να τονίσει το συναίσθημά της.

Δείτε επίσης: Αντιλήφθηκε την παρουσία του και γύρισε κεφάλι - Δεν αντάλλαξαν ούτε κουβέντα στην Μύκονο Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (Βίντεο)