Cash or Trash: «Ξέρω, ότι είστε λάτρης της πίπας...» - Το αντικείμενο που προκάλεσε αντιδράσεις

Ο παίκτης που έκανε τους αγοραστές να "σκάσουνε" στα γέλια

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Cash or Trash: «Ξέρω, ότι είστε λάτρης της πίπας...» - Το αντικείμενο που προκάλεσε αντιδράσεις

To αγαπημένο παιχνίδι, "Cash or trash", το οποίο προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού Star, και παρουσιάζει η δημοφιλής παρουσιάστρια Δέσποινα Μοιραράκη, προκαλεί συχνά ποικίλες αντιδράσεις με τα αντικείμενα, αλλά και τις ιστορίες των πωλητών. Χθες, Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου, δεν ήταν μία μέρα, που αποτέλεσε εξαίρεση, μιας και ένα πολύ ιδιαίτερο αντικείμενο, αλλά και η χρήση του, έκανε τους αγοραστές να "λυθούν" στα γέλια.

Υπενθυμίζουμε, πως πρόσφατα το σπίτι του παιχνιδιού είχε επισκεφτεί η γνωστή ηθοποιός, Μαρία Κωνσταντάρου, και τόσο με το αντικείμενο, που πήγε, όσο και με τις ιστορίες, που είπε από τα χρόνια, που πρωταγωνιστούσε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και το Δημήτρη Παπαμιχαήλ συγκίνησε τους επενδυτές, αλλά και το κοινό (δείτε εδώ τι συνέβη).

Το αντικείμενο και οι λέξεις, που έκαναν τους αγοραστές του "Cash or Trash" να γελάσουν μέχρι δακρύων

Ένα πολύ ιδιαίτερο και σπάνιο αντικείμενο πήγε, για να εκτιμήσει και να πουλήσει παίκτης, στο σπίτι της διάσημης εκπομπής. Ο παίκτης πήγε το ξύλινο αντικείμενο, που είχε στην κατοχή του, αλλά αγνοούσε τη χρήση του, με σκοπό να μάθει τι είναι και να το δώσει. «Το είχαμε στο σπίτι και βάζαμε κλειδιά από τη μητέρα μου, αλλά δεν ξέρω τι είναι αυτό, αλλά ούτε πώς βρέθηκε στα χέρια μας, Απλώς είδα, ότι προέρχεται από μία πολύ γνωστή εταιρείας επίπλων», σημείωσε αρχικά ο επισκέπτης.

Ο εκτιμητής του εξήγησε, πως και αυτόν σε πρώτη φάση τον μπέρδεψε το συγκεκριμένο αντικείμενο, μιας και λείπει ένα εξάρτημα. Το εν λόγω πράγμα δεν είναι κάτι άλλο, πέρα από ένα σταχτοδοχείο για πίπες, κοινώς τασάκι, το οποίο συνήθως συμπληρώνει ένα μικρό σφυράκι, που χρησιμεύει στο να "χτυπάει" και να καθαρίζει τα υπολείμματα καπνού. Το αντικείμενο της "σταχτοπιποθήκης", όπως ονομάζεται, είναι ξύλινο και μπρούτζινο, το οποίο κοστολογήθηκε στην τιμή των 85 ευρώ.

Οι αγοραστές, αν και δε γνώριζαν τι αντικείμενο είναι, μόλις το έμαθαν έπαθαν σοκ. Ο πλειστηριασμός του αντικειμένου ξεκίνησε από 80 ευρώ. Ο ένας εκ των αγοραστών, ο Θάνος Μαρίνης, δήλωσε από την αρχή, πως ενδιαφέρεται για το αντικείμενο, επειδή θέλει να το κάνει δώρο στον αδερφό του, «Έχει τώρα τελευταία ένα χόμπι με τις πίπες και τα τσιμπούκια», κάτι που έκανε όλο το πλατό να γελάει. Μάλιστα κάποιος από την παραγωγή του απάντησε, ότι «ο αδερφός σου τώρα θα αρχίσει να τρέχει και να κρύβεται».

«Η αλήθεια είναι, ότι περίμενα μία μεγαλύτερη προσφορά και περισσότερο ενδιαφέρον από τον κύριο Τσαγκαράκη, επειδή ξέρω, ότι είστε λάτρης της πίπας», υπογράμμισε μετά από αυτό ο παίκτης και έκανε εκ νέου όλους τους παρευρισκόμενους, να γελάνε μέχρι δακρύων. Ο εν λόγω πωλητής έδωσε μέχρι 120 ευρώ, του τόνισε. Εν τέλει, ο κύριος Θάνος Μαρίνης, αγόρασε το αντικείμενο στην τιμή των 130 ευρώ.

Τέλος, μόλις ο πωλητής αποχώρισε από το δωμάτιο ο κύριος Τσαγκαράκης είπε στο συνάδελφό του, «Θάνο καλορίζικο και Καλές πίπες», κάνοντας όλο το πλατό να κλαίει και πάλι από τα γέλια.