«Αυτό που ειπώθηκε για...» - Η Μαρία Καλάβρια ''έσπασε'' τη σιωπή της για την Αγγελική Ηλιάδη και την ερωτική επαφή στο I am celebrity get me out of here

«Δε συνέβη κάτι συγκεκριμένο...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Αυτό που ειπώθηκε για...» - Η Μαρία Καλάβρια ''έσπασε'' τη σιωπή της για την Αγγελική Ηλιάδη και την ερωτική επαφή στο I am celebrity get me out of here

Η Μαρία Καλάβρια παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 14/12 με την επιχειρηματία να αναφέρεται μεταξύ άλλων στη συμμετοχή της στο I am celebrity get me out of here.

Μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι έγινε μεγάλη συζήτηση για τις σχέσεις της με την Αγγελική Ηλιάδη, καθώς και εκείνη βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο ειπώθηκε πως δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις.

Τέλος, η Μαρία Καλάβρια απάντησε και στην πολύ πρόσφατη είδηση πως υπήρχε ερωτική επαφή στο ριάλιτι (δείτε εδώ αναλυτικά από ποιον ειπώθηκε και τι) με την επιχειρηματία να διαψεύδει από τη μεριά της αυτή την είδηση.

Η απάντηση της Μαρίας Καλάβρια για τη σχέση της με την Αγγελική Ηλιάδη

«Δε συνέβη κάτι συγκεκριμένο με την Αγγελική Ηλιάδη είναι και η ένταση του παιχνιδιού, δεν συνέβη κάτι, εγώ θα της μιλήσω από τη μεριά μου. Είναι κακό κουτσομπολιό αυτό, που ειπώθηκε για ερωτική επαφή στο παιχνίδι», είπε η Μαρία Καλάβρια.

Τα "καρφιά" της Καλάβρια για τα αρνητικά σχόλια για το Celebrity

«Τι σημαίνει ξεφτιλίζομαι; Αν πιστεύει ο κύριος Λιάγκας ότι με το παιχνίδι αυτό ξεφτιλίζόμαστε, γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχουν άλλα πράγματα από πίσω στην κοινωνία μας που μπορούν να ξεφτιλίσουν κάποιον, όχι το παιχνίδι. Θα μπορούσε ο κύριος Λιάγκας να πάει να το κάνει αυτό; Είμαι πολύ περίεργη. Να βγει από το comfort zone του. Καλό είναι να μαζευόμαστε και να προσέχουμε τι λένε» ανέφερε αρχικά η Μαρία Καλάβρια.

«Λάθος και του Ανδρέα Μικρούτσικου. Πολύ κακώς το έκρινε και είπε ότι είναι ό,τι χειρότερο για την κοινωνία. Δηλαδή, όταν το 2001, αν θυμάμαι καλά, ήταν στο Big Brother θέλει να μου πει ότι ήταν καλύτερο από το “Ι’m Celebrity”; Αυτό το ριάλιτι δε θα έπρεπε καν να παίζει. Άστοχο αυτό από τον κύριο Μικρούτσικο. Θα πρέπει κι αυτός να προσέχει.»

«Θα πρέπει να κοιτάνε τι έχουν κάνει οι ίδιοι και στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει πάει στο χειρότερο όλων των ριάλιτι. Δε θα καθίσω εγώ να κρίνω ποιος ήταν, που ήταν, και που είναι σήμερα. Καλό θα είναι να μαζεύονται», είπε η Μαρία Καλάβρια στο Γειά σου.