«Ό,τι γίνεται στον Άγιο Δομίνικο μένει στον Άγιο Δομίνικο» - Η αφοπλιστική απάντηση της Ηλιάδη για τις ερωτικές περιπτύξεις της στο I am celebrity get me out of here

Μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τη Μαρία Καλάβρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ό,τι γίνεται στον Άγιο Δομίνικο μένει στον Άγιο Δομίνικο» - Η αφοπλιστική απάντηση της Ηλιάδη για τις ερωτικές περιπτύξεις της στο I am celebrity get me out of here

Νέες δηλώσεις παραχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη σε ρεπόρτερ του Happy Day με τα όσα είπε η τραγουδίστρια σχετικά με τη συμμετοχή της στο I am celebrity get me out of here να προβάλλονται την Πέμπτη 14/12.

Πρόσφατα μάλιστα η Emilia Vodos αποκάλυψε, πως υπήρχε ερωτική επαφή στο ριάλιτι και μάλιστα με την Αγγελική Ηλιάδη (δείτε εδώ αναλυτικά). Από τη μεριά της λοιπόν, η Αγγελική Ηλιάδη δεν απέφυγε να απαντήσει ανοιχτά στις φήμες.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια μίλησε και για τη Μαρία Καλάβρια - η οποία ήταν παρούσα στην ίδια εκδήλωση - τονίζοντας για ακόμη μία φορά πως οι σχέσεις τους δεν ήταν οι καλύτερες στο παιχνίδι, όπως συνέβη και με άλλους παίκτες.

Οι δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη για το I am celebrity get me out of here και τη Μαρία Καλάβρια

«Είπε η Emilia Vodos κάτι τέτοιο; Δεν το πιστεύω. Κοιτάξτε ό,τι γίνεται στον Άγιο Δομίνικο μένει στον Άγιο Δομίνικο, οπότε δε μπορώ να πω κάτι

Καλέ, ποιος έχει πικραθεί; Δεν έχω πικραθεί για άλλα και άλλα. Δεν ταίριαξα με τη Μαρία και δεν ήμουν η μόνη, που είχε θέμα στο παιχνίδι, δε θέλω να μιλήσω άλλο για τη Μαρία», είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Όσα είπε η Καλάβρια για την Ηλιάδη

«Δε συνέβη κάτι συγκεκριμένο με την Αγγελική Ηλιάδη είναι και η ένταση του παιχνιδιού, δεν συνέβη κάτι, εγώ θα της μιλήσω από τη μεριά μου. Είναι κακό κουτσομπολιό αυτό, που ειπώθηκε για ερωτική επαφή στο παιχνίδι», είπε η Μαρία Καλάβρια στην κάμερα του Happy Day.